3 nieuwe telefoonhoesjes & het boek van Lauren Conrad!

Vandaag een blog over mijn aankoopjes die ik een paar weken geleden heb gedaan. De telefoonhoesjes heb ik trouwens gewonnen en
het boek van Lauren Conrad heb ik zelf gekocht bij Bol.com. Ik ben erg blij met de hoesjes en met het boek!!!

————————————————————————————–

De 3 nieuwe telefoonhoesjes

Ik begin met deze 3 nieuwe telefoonhoesjes. Een tijdje geleden heb ik meegedaan met een winactie op de blog van Vanessa. Je kon namelijk voor 30 euro  telefoonhoesjes kopen op webshop van hoesjes outlet. En tot mijn grote vreugde kreeg ik  paar weken terug een berichtje dat ik had gewonnen. Dus ik besloot op een zondag deze hoesjes te bestellen. Ik kreeg ze dinsdag binnen! Wat een snelle service!!! Ben erg blij met deze hoesjes. Ik was meteen verliefd op deze toen ik ze zag op de webshop!! Ben blij mee!!! Dank je wel Vanessa!!!

Lauren Conrad – Style

Ik had deze boek wel vaker voorbij zien komen op blogs. En ik was toen al redelijk verkocht van het boek. Maar ik had nog niet besloten om het te kopen. Tot aan een maandag. Dat ik toch besloot om het te gaan bestellen op bol.com. En het was zelfs ook nog voor 23.00 uur besteld morgen in huis!!  Nou dat is  beter toch!?
Ben erg benieuwd naar het boek en ik zal zeker weten een blog hierover schrijven / typen omdat Lauren Conrad echt een geweldige meid vind en ik keek altijd naar haar op tv. Denk aan de series waar zij in speelde ( The Hills & laguna beach ) …

—————————————————

Kennen jullie Lauren Conrad ? Of heb je het boek al in huis ?
En hebben jullie iemand waarvan je inspiratie van krijgt ?

Liefs ,
Joor

31 gedachten over “3 nieuwe telefoonhoesjes & het boek van Lauren Conrad!”

  1. Wat een leuke spulletjes! De hoesjes zijn heel mooi en zien er leuk uit. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar het boek van Lauren Conrad wil hem nog steeds aanschaffen maar vergeet het steeds haha

  2. Lauren Conrad haar boek staat hoog op mijn verlanglijstje! Laat je het ons evenweten of het boek net zo leuk is als hij eruit ziet 😉 X

  3. Wat een leuke telefoonhoesjes! Vooral die laatste op de foto met de tekst “keep your dreams alive” vind ik echt geweldig. Lekker dromerig, ofzo!! leuk leuk leuk! 😀 Het word binnen kort voor mij ook weer tijd voor een nieuw hoesje, soms moet je gewon afwisseling hebben, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *