7 x tips voor het verhuizen

Aangezien wij net verhuisd zijn naar ons nieuw droom paleisje kreeg ik meteen een leuk ideetje voor een artikel hier op Joorloveswriting. Het verhuizen vond ik zelf erg vermoeiend. Ik was die 1,5 week erg gesloopt maar ben wel blij dat alles achter de rug is. Daarom besloot ik om vandaag een blog te schrijven over het verhuizen. Vandaag deel ik mijn tips voor het verhuizen naar een andere woning. 

————————————————————————————

  • Het allerbelangrijkste wat ik wil meegeven is dat je zelf moet beslissen waar alle meubels in de kamer staan en niet iemand anders.
  • Zorg dat je bijna alles hebt ingepakt in de dozen / kratten.
  • Schrijf op elke doos waar het naar toe kan gaan.
  • Pak glazen en andere servies in met oude kranten.
  • Begin op tijd met inpakken.
  • Wijzig op tijd je nieuwe adres.
  • Maak vooral een fijne en goed lopende planning voor tijdens het verhuizen.

En ben jij wel eens verhuisd ? Of ga je verhuizen?

Liefs , 
Joor

2 gedachten over “7 x tips voor het verhuizen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *