Makeup en jurkjes dag!

Ik heb op veel blogs gelezen over make-up en beauty en al die andere dingen dat ik zelf op zoek ben gegaan naar wat leuke beauty dingen. Zoals ik gisteren vermeldde in mijn blog had ik een aantal dingen gekocht bij de kruidvat ( zoals die lip cream en nagellak en blush van de nieuwe Herfst collectie van Essence. Binnenkort zal ik een review maken erover maar vandaag laat ik het alleen maar zien hoe het bij mij staat. Normaal gesproken draag ik heel weinig make-up maar voor vandaag dacht ik doe eens gek…

Before en after...
Before en after…

Ik had voor mascara die van de Essence gebruikt en voor oogschaduw had ik een lichte kleur gekozen. En ik had de blush gebruikt die ik gisteren had gekocht bij de Kruidvat. Een van de nieuwe collectie van Essence. En je hoeft er maar klein beetje te gebruiken heb ik gemerkt want anders worden je wangen wat roder. Deze beauty artikelen heb ik vandaag gebruikt!

20141005_120757

 

De lippen zijn wel beetje erg knal roodachtig. Ik ben het niet zo gewend om met knal lippen te lopen. Maar misschien is het toch wel leuk om het vaker te doen. Wat zeggen jullie? . Verder hieronder nog een laatste foto met mijn kleding en make-up!

Mijn outfit voor vandaag! Ik doe eronder zwarte lage laarsjes aan!
Mijn outfit voor vandaag! Ik doe eronder zwarte lage laarsjes aan!

Iedereen nog een fijne zondag gewenst! Het is helaas wel wat kouder vandaag maar verder de zon schijnt al aardig hier! Tijd om straks lekker naar buiten te gaan!! En straks om vier uur naar de film Pijnstillers! Ik kan niet wachten! Gaan jullie nog wat leuks doen op de zondag?

Liefs ,

Joor

4 gedachten over “Makeup en jurkjes dag!”

  1. Wauw rode lippenstift staat je goed 😉 Het is even wennen! Veel plezier vast bij Pijnstillers, vorige week was ik geweest. Ik moet eigenlijk leren voor tentamens maar ben bezig met studieontwijkendgedrag 😐 Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *