About me

Hoi!

Wat leuk dat je op deze pagina terecht kom! Dan wil je vast wel weten wie ik ben?. Ik ben Joor en ik ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Den Hoorn ( zuid holland ). Ik heb voorheen altijd in provincie Utrecht gewoond. We hebben nu bijna 5 jaar verkering. Ik heb een moeder en een vader. En twee broers en een zus. Ook al een tijdje hebben we een neefje en nichtje in de familie en ik ben dol op ze! Naast het bloggen op Joorloveswriting ( wat ik al ruim vijf jaar doe! ) werk ik een aantal uren in de thuiszorg in Vleuten. Ik heb het tot nu toe nog erg naar me zin. Ook hebben we thuis 2 cavia’s ( Hennie en Alex ) . Daar ben ik zo blij mee en wat een schatjes zijn het! Ze zijn echt mijn 2 baby’s!

In 2016 begon ik ziek te worden. Kreeg heel veel last van buikpijn. Na veel onderzoeken kwamen ze erachter dat het een cyste op mijn eierstok was. Dit hadden ze dezelfde dag in het ziekenhuis verwijderd. Daarna was het tijd om goed uit te zieken en te herstellen. Helaas verliep dat niet goed en kreeg ik nog meer buikpijn en kon ik zelfs niet meer lopen van de pijn. Later begin oktober was het dus de galblaas wat het probleem was en ja er kwam toen weer een operatie. Daarna ging het wel en knapte ik wel iets op. Het duurde voor mijn gevoel veels te lang. Ik wilde heel graag weer werken. En weer leuke dingen doen. Door dit was mijn blog ook helaas beetje verwaterd.

Het nieuwe jaar begon en ik dacht hopen op een goed en gezond jaar. Maanden ging het wel redelijk en begon ik weer met sporten. Helaas tijdens het sporten werd ik vaak misselijk en ben ik ook vaker eerder gestopt ermee. In april 2017 begon het ellende weer met veel pijn in de buik ( de pijn was vooral bij mijn maag en iets daar in de buurt ) . Ik werd daarna ook nog ziek. Huisarts toen gebeld en besloten om met maag medicijnen te beginnen. Helaas werkte beide niet voor me. Begin Augustus was de pijn zo heftig dat ik werd opgenomen in het ziekenhuis in Delft. Heb toen vier dagen in het ziekenhuis gelegen met nog geen oorzaak gevonden van de pijn. Ik werd doorgestuurd naar de pijnpoli. Ze dachten aan zenuwpijn .

Daar begon ik met het dragen van een Tens apparaat en in het begin hielp het wel een beetje maar nog niet alles. We kwamen eigenlijk in het ziekenhuis al bij de aandoening Acnes. ( dit is een zenuw beknelling ) Maar de artsen wilde eerst andere dingen uitsluiten voordat ze denken aan Acnes. Mijn moeder had via internet een speciaal ziekenhuis gevonden in Eindhoven waar ze gespecialiseerd zijn in Acnes. Gelijk een brief gestuurd en werden op de wachtlijst gezet. Gelukkig het wachten duurde niet lang en kon ik in oktober terecht voor een intake.

Bij deze intake kwam er eindelijk naar voren waardoor ik zoveel pijn heb. Acnes! Acnes is een zenuw beknelling. Tijdens de intake werd er besloten om een traject in te gaan met 3 x 2 injecties. En dan om de twee weken. Na de laatste injecties een controle moment om te kijken of dit werkt en zo nee worden er andere stappen onder nomen. Helaas hielpen de injecties niet en is dus een vervolg stap ondergaan namelijk ‘ PRF behandeling ‘. Dit werd op 2 januari 2018 gedaan. Het was een dag opname in het ziekenhuis in Eindhoven. Ze prikte twee gaatjes bij mijn acnes plek en gingen daar gedurende 6 minuten met een naald en stroom op de plek zitten. Ze hadden daar gezegd dat het pas gaat merken na week 4. Gelukkig merkte ik het in week 4 heel erg. Ik voelde me weer fit en bijna tot geen pijn. Ben dus daarna weer begonnen met opbouwen van het werken. En inmiddels werk ik nu helemaal volledig en ben uit de ziektewet. Ik hou altijd nog in mijn achterhoofd dat de pijn nog wel kan opdagen ( hopelijk van niet ) .

Daarnaast geniet ik van leuke en lekkere muziek. Ben een enorme fan van The Script , Pink , Mumford and Sons en andere. Ook schrijf ik graag verhalen en ben ik op dit moment bezig met een LOI cursus creatief schrijven. Ook ga ik graag op reis en ontdek ik nieuwe plekjes. Concerten en festivals zijn mijn andere grote hobby.
Ook ben ik al ruim een jaar bezig met creatief bezig zijn met mijn Bullet Journal. Ook lees ik veel boeken.

 

Dat ben ik! En ben je benieuwd naar meer ? Check mijn social media kanalen en ik heb ook een linkedin profiel.ย 

Liefs ,ย 
Joor

16 gedachten over “About me”

  1. Je hebt een leuke blog! Wat leuk, de thuiszorg. Ik ga daar komende 20 weken stage lopen en heb er erg veel zin in. Oh ja, je hebt een prachtig motto! Daar ben ik het helemaal mee eens.

    1. Ga naar weergave ( links in de grijze balk ) en dan naar aanpassen. En volgens mij kan je layout veranderen maar zie je links ergens kopafbeelding staan. Klik daar op en daar kan je logo uploaden ๐Ÿ™‚ x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *