Als je me echt zou kennen…

Via Marion kwam ik op een mooie programma genaamd ‘ Als je me echt zou kennen ‘.  Wat een geweldig mooi programma is het! Kennen jullie het programma ? Ken je nog het programma ‘ Over de streep ‘ ?  daar gingen scholen met elkaar in gesprek en gaan ze over de streep. Met het nieuwe programma ‘ Als je me echt zou kennen ‘ gaan ze het nu met volwassen mensen doen. Naar aanleiding van het mooie programma wilde ik een paar persoonlijk feitjes over mij op mijn blog zetten zodat jullie mij toch nog beter leren kennen! 🙂 Misschien herkennen jullie sommige dingen wel! Van slechte en pijnlijke momenten tot aan hele fijne momenten!

—————————————————–

Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat :

 • Ik ben gepest op de basisschool , middelbare school & MBO.
 • ik een jonger broertje , een oudere zus & oudere broer heb.
 • Ik maar weinig vrienden heb en dat ik blij ben met diegene die om mij heen staan
 • Muziek & schrijven echt mijn uitlaadkleppen zijn en waar ik echt tot rust kan komen!
 • Ik vroeger wel eens gespijbeld heb om naar een optreden van Di-rect te gaan.
 • Ik jaren op paardrijden heb gezeten en nu het erg mis het paardrijden!
 • ik de eerste 2 levensjaren ziek was.
 • Ik 2 x naar Canada ben geweest!
 • Ik dol ben op Chinees & Sushi eten!
 • Ik echt geen beauty poppetje ben…
 • Ik een tijd lang op atletiek heb gezeten.
 • slapen voor mij echt belangrijk is en als ik weinig slaap voel ik me de volgende dag verschrikkelijk!
 • ik al bijna 10 jaar werk in de ouderen zorg en nog steeds erg leuk vind om ouderen te verzorgen op hun oude dag!
 • Vanaf mijn vierde ik al kan skiën en ik zou heel graag weer eens op skivakantie willen gaan!

En nu een vraag aan jullie :

Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat ……

Liefs ,
Joor

12 gedachten over “Als je me echt zou kennen…”

 1. Heel erg vervelend dat je bent gepest dat had niet gemoeten want dat verdien je niet. Je bent in Canada ? geweest wat gaaf.

  Als je me echt zou kennen zou je weten dat ik dol ben op treinreizen en dat ik Europa met de trein wil ontdekken.

 2. Leuk dat je dit deelt met ons om zo meer over je te weten. Ik ben helaas net als jij ook gepest alleen dan op de basis- school. Ik blijf dit soort dingen altijd verdrietig vinden en helaas gebeurt het bij vele.

  Als je mij echt zou kennen dan zou je weten dat…..ik erg gevoelig ben en onzeker.

 3. Wat een mooie manier om dit zo met ons te delen. Goed gedaan. Vreselijk dat je zoveel gepest bent. Dat is iets wat je de rest van je leven met je meedraagt. Ik ken het.

  Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat … er dingen zijn die ik nooit met een ander zal delen. ♥

 4. Leuk artikel! Mooi dat je zoveel over jezelf wil delen. Dat met het slapen heb ik ook, zelfs mijn huid voelt de hele dag rottig als ik niet genoeg slaap!

 5. Wauw, wat mooi! Ik wist wel een aantal dingen, maar nog lang niet alles! Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik naar een ieder luister, als ze problemen hebben. Dat zou je niet altijd denken aan de buitenkant, maar als je naar binnen kijkt… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *