De babbel blog!

naamloos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve lezers / volgers van me

Vandaag introduceer ik weer een nieuwe rubriek aan namelijk ‘ De babbel blog! ‘.  Hierin wil ik jullie op de hoogte houden over allerlei ontwikkelingen en veranderingen rondom mij en het leven waarin ik nu zit. In mijn persoonlijke weekoverzichten ( Kijkje in het leven van Joor ) kan ik niet zo goed mijn ei kwijt dus ik besloot toen wanneer ik in Disney Land was om een babbel blog te starten hier op mijn blog! En ja ik ben dol op Knabbel en Babbel! Haha I love them !!! Dus deze babbel blog is geïnspireerd ook door mede Knabbel en Babbel!!!

Samenwonen

Ik denk dat het samenwonen wel een belangrijke rol speelt de komende weken. Aangezien ik mijn heugelijke nieuws op 28 juli 2015 heb verteld ( klik hier als je het nog niet gelezen hebt!! ) , zijn we sindsdien erg druk met dingen voorbereiden , dingen te verkopen en wat nuttige informatie te verzamelen wat allemaal bij het samenwonen komt kijken! Allebei ( mijn vriend en ik ) zijn zo blij dat we deze knoop hebben doorgehakt en een beslissing hebben genomen om te gaan samenwonen!! Ik miste mijn vriend heel erg doordeweeks als ik in Utrecht zat en hij in Den Hoorn. Nu kunnen we elke dag bij elkaar zijn en elke avond samen slapen! Daar kijk ik heel erg naar uit!! Ook zullen er vast en zeker mindere tijden zijn en dat we misschien wel ruzie maken maar hé we zijn ook gewoon mensen!! Ruzie maken is ook niet erg als je het maar bijlegt! En goed met elkaar communiceert over allerlei dingen. Duidelijk zijn tegenover elkaar is ook erg belangrijk!! Ik ben ook op zoek naar een bezigheid iets in de omgeving van Den Hoorn / Delft. Aangezien ik niet hele dagen werk en vaak in de middag thuis zit. Dat is nog wel even een dingetje. Ook heb ik mijn sportschool in Vleuten / De Meern opgezegd ( sportcity ) en heb me aangemeld bij de Basic Fit in Delft.

Wel erg fijn om te weten dat mijn eigen ouders en schoonouders heel fijn helpen met de dingen die we moeten gaan regelen. Deze week hebben we bijvoorbeeld een gezamenlijke rekening geopend. Dat is erg handig om boodschappen en andere dingen mee te gaan betalen!! We krijgen twee eigen pasjes en daarmee kunnen we beide geld opnemen en dingen mee betalen! handig als hij aan het werk is en ik thuis zit en boodschappen kan doen!! We willen nog verder een samenlevingscontract regelen ( dat vind mijn vriend heel fijn! ) alleen het is wel erg prijzig! Maar misschien vinden we nog ergens een tussen oplossing!!! Ook ben ik nu vaker ( of eigenlijk elke dag ) bij mijn vriend in Den Hoorn. Dus ik woon eigenlijk al praktisch hier. We zullen zien hoe de komende tijd eraan toe gaat. En vooral verhuizen van mijn laatste spullen ( lade kast , sieradenkast en mijn fiets ) zijn niet echt grote dingen wat we moeten verhuizen. Dus het valt reuze mee!! Alleen nu in het huis van me vriend is wel een beetje een zooitje…

Onze konijnen Blacky & Pluis

Mijn vriend heeft vorig jaar een konijn gehaald bij een hobby man ergens in het Westland aangezien hij dol op dieren is en hij wilde wat gezelligheid in huis.  Na een flinke discussie hebben we toch gekozen voor konijnen. Ik wou eigenlijk cavia’s maar ja wie weet in de toekomst!!! Zo hebben vorig jaar ‘Blacky’ meegenomen naar huis maar eigenlijk vonden we het enorm zielig om haar helemaal alleen te laten in de kooi de hele dag etc. Dus eigenlijk wouden we nog een konijn erbij. Totdat we dit jaar voor de zomer vakantie mijn vriend een tweede konijn ging halen. Alleen helaas was deze konijn na 2 dagen dood. Maar mijn vriend wou perse een nieuwe hebben dus hij ging nog diezelfde dag een andere konijn halen. En zo kwam hij terug met Pluis.

Nu gaat het onwijs goed samen met Pluis en Blacky. Ze zitten nu in een buitenhok in de tuin. Ze kunnen het onwijs goed met elkaar opschieten! Ik zie nu dat Pluis meest actieve konijn is en heel vrolijk rond huppelt en erg nieuwsgierig is en Blacky is meer terughoudend en blijft liever beetje op de achtergrond. We laten soms deze twee chickies ook los in de tuin. Dat vinden ze erg leuk en vinden ze zelf ook lekker om even de ‘benen ‘ te strekken!!! Ik lach me vaak rot om de meiden.

De trouwerij van Ilse ( een van mijn beste vriendinnetjes )

Op woensdag 16 september 2015 was eindelijk de dag aangebroken van Ilse haar trouwerij. Ze ging deze dag trouwen met haar geliefde Jacob. Ik heb een hele goeie band met beiden en ik vind ze zo leuk bij elkaar passen!! Ilse en Jacob kennen elkaar maar pas sinds maart 2015 en hebben maar een relatie van ongeveer 6 maanden.. Je zal vast denken ‘WAT Zo kort en dan al trouwen ? ‘. Ja dat dacht ik zelf ook toen ik het hoorde over hun verloving.  Maar weet je wat ieder mens is anders. Als hun liefde goed zit moeten ze gewoon doen wat ze zelf willen. Ze nemen hun eigen beslissing! Als het goed zit tussen de twee waarom niet ?.  Maar ik ga niet verder hierop in maar uiteraard over hun dag!! Het begon als een regenachtige dag. Zo gingen wij eerst naar de ouders van Jacob om daar te gaan lunchen en daarna zouden wij ( ik en mijn vriend ) en twee vriendinnen A en M naar het burgerlijke huwelijk gaan in Schokland ( Huh Schokland ? Waar ligt dat ? nou dat ligt in de buurt van Urk en Emmeloord in ) .

Het burgerlijke huwelijk was in een klein kerkje en best wel schattig vond ik zelf! Leuk en klein en mooi versierd!! Ilse en Jacob kwamen samen aan in een rode auto. En wow wat vond ik Ilse er super mooi uit zien!!! Deze foto’s ( zie hieronder ) heb ik met mijn telefoon gemaakt!! Het Burgerlijke huwelijk was binnen 20 minuten over en hadden ze het Jawoord gezegd en mochten wij weer naar buiten gaan om rozen blaadjes over hun heen te gooien. Helaas was de hele dag A lopen zeiken en zeuren over haar schoenen. Ik werd daar zelf geïrriteerd van en ik snap niet dat ze gewoon platte schoenen had gekozen voor haar jurkje. Ze wist dat we vandaag een stuk gingen wandelen!!! Verder hadden we foto’s gemaakt en stond ik samen met mijn vriend ook nog met het bruidspaar op de foto!

Deze hele dag was een strak schema en we moesten vaak heen en weer rijden met de auto. En er zat weinig tijd tussen het burgerlijke huwelijk , kerkdienst en de receptie. Dat vond ik erg minder. Mijn vriend en ik waren behoorlijk gestrest geraakt omdat we het en niet konden vinden en omdat we sommige dingen hebben gemist wat we wel wilde zien. Dat is misschien het enige nadeel en min puntje van deze trouwerij. Voor de rest kon ik niet klagen over deze dag en hebben we heerlijk genoten en nog uitgebreid met Ilse gekletst en ik zag haar zo stralen en daar word ik zelf ook heel gelukkig van!!!

——————————————————————————–

Nou dat was mijn eerste babbel blog over wat er allemaal afspeelt rondom mij en mijn omgeving. Oh en vanaf volgende week kunnen jullie weer lezen en kijken in mijn ‘Kijkje in het leven van Joor ‘. Ik ben eigenlijk benieuwd wat jullie hiervan vinden ?

Liefs ,
Joor

27 gedachten over “De babbel blog!”

 1. Super leuk om te lezen 🙂 het scheelt veel geld he overstappen van sportcity naar basicfit 😉 ik moet het nog doen als ik beter ben! Veel plezier met de voorpret van het verhuizen.

 2. wat een heerlijk blog om te lezen…ik heb wel een beetje zitten grinnikken toen je vertelde dat A had lopen zeiken over der schoenen…zo heerlijk eerlijk, daar houd ik wel van ….go girl met deze rubriek, het was een leuke openingsblog

 3. Doordat ik een tijdje uit het lezen ben geweest heb ik helemaal gemist dat je gaat samen wonen! Maar wat super leuk meid! Als je er klaar voor bent ben je er klaar voor en geniet ervan! En geloof me er gaat onenigheid/ruzie komen maar als je van elkaar houd komt dat ook zo weer goed. En ruzie met elkaar hebben is niet erg, dat is alleen maar goed zolang het maar bijgelgd word! Ik wens je veel succes met de verhuizing en alles een beetje van jullie samen maken! Gaan jullie ook echt naar een nieuw huisje opzoek of blijven jullie in het huisje van je vriend wonen? 😀 ben blij voor je! Eindelijk geen lastige huisgenoten weer, hihi.

  1. Awww.. kan gebeuren meis! !! Thanks ik heb er heel veel zin in ! Bedankt voor de tip! 🙂 ik ga intrekken bii mijn vriend. Hij heeft vorig jaar een huis gekocht! 🙂 en nee dan eindelijk rust! 🙂 Hoe gaat het met jou?

   1. Jaa, gaat wel! Momenteel veel huisarts/ziekenhuis bezoeken gehad de afgelopen tijd! En mijn nieuwe medicijnen geven behoorlijke bijwerkingen met pijn in mijn spieren dus ach.. 😛 we gaan lachend verder!! En naast alle drukte van verhuizen hoe gaat het met jou?

   2. Ik werk al heel lang niet meer op mijn werk! Het is uiteindelijk gestopt omdat de baas geen tijd had om mij de dingen goed uit te leggen. Toen heb ik wat dingen thuis moeten uitproberen, omdat ik daar dan mee zou gaan werken. Echter vond ik dit echt niet leuk, niet makkelijk te begrijpen etc. En als ik nadacht over de andere werkzaamheden zou ik ook niet blij worden. Dus ik heb dit besproken en we gaan nu eerst weer zorgen dat ik weer goed zit qua ziekte en dan ga ik weer contact opnemen met hem om weer stappen te onder nemen.. 🙂 weer een heel gedoe! Maarja gezondheid gaat voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *