De gebreide vesten van de Esprit !

 

Het modemerk Esprit

Vandaag een blog over het modemerk Esprit! Esprit daar ben ik echt gek van. Ze hebben leuke kleding en qua prijs vind ik het nog reuze meevallen! Ik koop daar regelmatig mijn kleding en ik vind het een van mijn favoriete kledingmerken! Esprit bestaat al sinds 1968. Je hebt er van alles wat wils. Keus is zeker genoeg! Van kinderkleren tot aan spullen voor je in het huis je hebt het allemaal bij de Esprit!

Bij Esprit kijk ik vaak het meest naar de jurkjes. Sommige mensen weten dat ik echt helemaal gek ben op jurkjes en het is niet gek als je in mijn klerenkast duikt een aantal jurkjes van Esprit terug vind. Van Esprit heb ik ook hemdjes en die zitten heel erg fijn. Zelfs zo fijn dat ik er ook mee sport. Daarnaast heb ik 1 jaar geleden ook een hele gave winterjas gevonden bij de Esprit en die draag ik nog steeds. Hij zit heerlijk warm en ik vind hem nog steeds erg hip en leuk! Maar vandaag heb ik het niet over jurkjes , shirts , winterjassen maar namelijk over de gebreide vesten van Esprit!

De gebreide vesten van Esprit!

Je hebt verschillende soorten gebreide vesten van Esprit . Je hebt op de site van Esprit heel veel keus. Lange of korte vesten. Genoeg keus!!! En verschillende kleuren!! Ik heb hieronder 3 lange gebreide vesten uitgekozen van de Esprit. Misschien vind je het wat of misschien wel niet.

1 Grof gebreid oversized vest en heeft twee grote zakken en heeft korte mouwen. Het heeft een leuk patroontje. Prijs voor deze vest is € 69,99
2 Open, oversized fijn gebreid vest wat lange mouwen heeft maar deze heeft geen zakken. Voor de prijs van € 69,99
3 Grof gebreid gemêleerd vest deze heeft ook lange mouwen en heeft een mooie kleur. Deze heeft diepe zakken. Voor de prijs van € 49,99

En uiteraard heb ik voor jullie ook 3 korte vesten van de esprit. Persoonlijk kan je het makkelijk combineren met een gave top op een spijkerbroek of legging.

1 ) Deze kort fijn gebreid vest heeft halve mouwen en kan je prima combineren met een andere top. Deze is € 49,99
2 )De fijn gebreid vest van katoen is erg hip met deze zwart witte kleurtjes! Deze heeft lange mouwen. De prijs is € 69,99
3 ) De grof gebreid vest heeft lange mouwen en kan je goed combineren met een spijkerbroek of met andere kledingstukken. Deze is € 69,99 op de website.

 

Als je nog verder wilt kijken klik dan hier om naar de web shop van Esprit te gaan voor meer gebreide vesten.

Liefs ,
Joor

34 gedachten over “De gebreide vesten van de Esprit !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *