De Inhoud van mijn winactie!

Sommige van jullie wouden graag weten wat er nou in deze surprise box zit… Dus ik besloot er om een blog te maken en laten zien wat ik erin heb gedaan. Ik vond het erg leuk om zoiets bij elkaar te zoeken en kopen. Maar ik ga dit niet dagelijks doen. Hopelijk vinden jullie de inhoud leuk!!! Ben je al benieuwd ? Nou let’s go!!!

———————————————————————

Charming moment Body Lotion & Victoria Secret Love Spell body Mist

Deze producten heb ik als eerste gekocht. Vond het leuk om dit cadeau te doen. Aangezien iedereen zo wild is over de Victoria Secret  body mist dacht ik om een mist er bij te doen. Daarnaast nog een fijne body lotion.  Deze heb ik zelf in een bodymist en ik vind hem geweldig!

Maskers van DR van der hoog

Om diegene ( lonneke dus! :p ) die mijn winactie heeft gewonnen extra te verwennen nam ik deze twee maskers van DR van der hoog mee. De ene heet ‘ Tipsy Tequila Sunrise ‘ en de andere ‘ Crazy cupcake ‘ . Ik ben zelf erg benieuwd hoe diegene deze maskers vind!!!

Sally Hanson nagellak

Als laatste heb ik deze drie nagellakjes van Sally Hanson erbij gedaan. Ze zijn erg leuk de kleurtjes! Wie weet dat ik ze ook nog een keer ga kopen om te dragen.

—————————————————-

Dat waren de producten die ik in mijn surprise box heb gedaan.
Wat vind jij leuk om te winnen ?

Liefs ,
Joor

64 gedachten over “De Inhoud van mijn winactie!”

  1. Ik ben nog steeds zo blij dat ik deze inhoud heb gewonnen! Ik gebruik echt dagelijks het victoria secret body mist. De body lotion ruikt ook zo lekker en het maskertje ga ik vnv gebruiken.

  2. Ik ben nog steeds zo blij dat ik deze inhoud heb gewonnen! Ik gebruik echt dagelijks het victoria secret body mist. De body lotion ruikt ook zo lekker en het maskertje ga ik vnv gebruiken.

  3. Wat leuk dat je een VS bodymist weggaf! De inhoud is echt superleuk, stiekem toch een beetje teleurgesteld dat ik niet gewonnen heb, maar het is Lonneke gegund! 😉

  4. Wat leuk dat je een VS bodymist weggaf! De inhoud is echt superleuk, stiekem toch een beetje teleurgesteld dat ik niet gewonnen heb, maar het is Lonneke gegund! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *