Een glamour shoot met mijn zus!

Woensdag 30 september had ik samen met mijn zus een glamour shoot in Utrecht. Dit was een cadeau voor mijn zus aangezien zij in Augustus jarig was. Ik wilde geen geld geven maar iets anders. Daarom kwam ik op een idee om een foto shoot te laten doen. Alleen waar wist ik nog niet. Totdat ik bij Groupon een actie zag staan en dat sprak me erg aan. Toen gingen we naar de Black & White Studio in Utrecht.  We werden vriendelijk ontvangen door een mevrouw.  We mochten nog even plaats nemen voordat we naar achteren werden gestuurd.

Niet lang gewacht te hebben mochten we naar achteren komen. De mevrouw vertelde hoe ze het doen met de shoots en vroeg wat voor kleren we hebben meegenomen. We moesten van te voren 3 setjes kleding meenemen. En zo werd er gekeken welke setje bij welke achtergrond het best pasten. Ik vond het super leuk om samen met mijn zus dit te doen!! En nu weten jullie ook wie mijn zus is! hihi . Ik laat hier een paar foto’s zien. De meest leuke foto’s en een paar van mij zelf. Ik denk eraan om een van deze foto’s te gebruiken als profiel foto voor mijn blog , instagram en Facebook.

Maar nu dan maar de foto’s !!! Ik heb trouwens wel eens eerder eens een shoot gedaan met mijn schoonzus + vriend , schoonbroer en mijn vriend. Dit is totaal wat anders.

———————————————————————-

Er waren maar liefst 87 foto’s die we meekregen naar huis. Even selecteren welke het leukst zijn en uiteraard op social media plaatsen! Helaas was mijn bril niet echt geschikt voor een fotoshoot want je ziet telkens een glim / glans op sommige foto’s . Verder ben ik erg blij met de foto’s ! En het was een echte zussen dag. De laatste foto’s van mij daarvan wil ik een gebruiken voor als profiel foto. Welke weet ik nog niet.  En als laatste wil ik de mevrouw van de studio ‘ Black en white ‘ erg bedanken!! Als je in Utrecht woont of je wil graag een leuke foto shoot doen kijk dan even op de link hierboven of check af en toe Groupon…

En wat vinden jullie van deze foto’s ?
Hebben jullie wel eens een foto shoot gehad met een vriendin / familie / vriend ?

Liefs ,
Joor

24 gedachten over “Een glamour shoot met mijn zus!”

  1. wat leuk om te doen zo samen met je zus, de fotos zijn lekker spontaan en je kunt echt zien dat jullie je er heel ontspannen bij voelden…leuk!

  2. Leuke foto’s! Jullie staan er goed op, maar ik ben heel erg kritisch als het gaat om de kwaliteit van de foto’s haha, aangezien ik zelf fotografeer. Dat vind ik eerlijk gezegd hier tegenvallen terwijl jullie zulke leuke meiden zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *