Een hele mooie naam sieraad!

Een tijdje terug kreeg ik een te gek mailtje van een webshop ‘Names4ever ‘ . Deze webshop bied hele leuke sieraden aan zoals naamkettingen , sieraden voor mama en nog veel meer. De naamketting vind ik vooral erg leuk staan bij een outfit. Ook heb ik wat besteld bij hun en dat laat ik in deze artikeltje ook zien. Niet alleen vrouwen maar ook mannen en kinderen kunnen hier sieraden bestellen!  Ze hebben en bieden vele leuke sieraden aan.Ik was ook al zelf een tijdje op zoek naar een naam ketting maar ik twijfelde nog om mijn eigen naam te gebruiken of een bepaalde woord.

Je kan via Names4ever een hele toffe naamketting maken met je eigen naam of een woord etc. Kies je voor goud , zilver , voor je kind , carrie , bar of verguld  het is allemaal mogelijk bij deze webshop! Zelf vind ik een naam ook wel erg leuk op een ketting maar toch heb ik besloten om geen naam als ketting te bestellen. Maar ik kan me indenken dat het voor kinderen wel een leuk cadeautje is!
En als je een hele toffe naamketting heb besteld dan heb je het binnen 3 dagen thuis! En ze verrekenen geen verzendkosten!

Ook heb hebben ze op de webshop mama sieraden . Extra leuk om iets voor je moeder te geven ( bijvoorbeeld voor moeder dag! ) . Je hebt veel verschillende keuzes zoals armbanden , ring of hanger.
Ik vind zelf een heel leuk en uniek cadeau om voor je moeder te geven.

De meeste van jullie kennen vast wel vriendschapskettingen. Bij Names4ever hebben ze vriendschapsringen. Wil je vriendschap met iemand bevestigen en een leuke sieraard met jullie namen erop ? Een ring is echt een heel tof en origineel idee. Ze graveren jullie naam erin of andere tekst zoals datum etc. Voor meer informatie over deze ringen verwijs ik jullie graag door naar de webshop!

Ook mocht ik wat uitkiezen bij deze toffe webshop! Ik moest goed nadenken wat ik precies wil en wat ik al zei ik wou eigenlijk niet mijn eigen naam gebruiken maar iets anders. Moet ik dan gaan kiezen voor de naam van mijn vriend ? of naam van mijn konijnen of de hond ? . Na goed nagedacht te hebben heb ik besloten om een inspireerde woordje te gebruiken. Ik had het snel besteld en binnen 3 dagen had ik hem ontvangen!

Ik maakte het pakketje open en toen kwam er een schattige bruinachtig doosje met een factuur eruit. Dat doosje vind ik zo leuk! Laat staan wat erin zit! Het doosje kan ik makkelijk gebruiken om deze ketting te bewaren.


Zoals je ziet heb ik gekozen voor ‘ Believe ‘. Geloof in het Nederlands. Ik vind het mooi om als ketting te dragen. Geloof in jezelf.  Ben er super tevreden over en je zal vast en zeker in de komende OOTD wel deze ketting zien dragen! Ben ook enorm blij met deze leuke samenwerking van Names4ever.

En wat ik nog wil meegeven ; GELOOF IN JEZELF! 

En wat vinden jullie van deze ketting & deze webshop ?

Liefs ,
Joor

5 gedachten over “Een hele mooie naam sieraad!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *