Een hele toffe win actie!

Zoals je de titel al kan lezen kan ik vanaf vandaag iets onder mijn lezers verloten! Iets waarvan ik zelf ook erg enthousiast over ben!
En ik wou al een tijdje een winactie plannen ( ook omdat ik bijna bij de 200 volgers hier op wordpress ben ) maar toen kwam er een mailtje in mijn mailbox over een bepaalde product wat ik kon verloten onder jullie mijn lieve lezers! Dus ik besloot meteen om het te doen hier op mijn blog!

Maar wat kan je nou precies winnen ?

Een hangmat of hang stoel naar keuze via de webshop van ‘ Tropilex ‘ . Zie je het al voor je ? Jezelf in een mooie hangmat of hangstoel zitten / liggen met het mooie weer ? En heb je genoeg ruimte in de tuin om zo’n leukerd te plaatsten ? Doe gerust mee met deze toffe winactie en wie weet mag je eentje uitkiezen op de webshop en zit je binnenkort in een geweldige hangmat of hangstoel in de tuin!

Klik hier om naar de hangmatten en hangstoelen te gaan om te kijken of er wat tussen zit voor je!!! Maar dan is nu de vraag wat je precies moet gaan doen voor deze winactie?

Wat moet je doen om kans te maken voor een toffe hangstoel / hangmat naar keuze ?

 • Reageer onder deze artikel je naam & Mailadres
 • Like mijn Facebook pagina
 • Als extra stapje wat je mag ( hoeft niet! )  volg mij op instagram  ( Joorloveswriting )

Deze winactie duurt tot ongeveer woensdag 13 april ! Donderdag 14  april ( extra blogje ! ) maak ik de winnaar bekend!

Succes!!!

Liefs ,
Joor

14 gedachten over “Een hele toffe win actie!”

 1. Wat een geweldig leuke winactie!!Ik heb alles gedaan wat je vroeg 😉 De kindjes zouden het heerlijk vinden om in de zomer lekker te luieren in een hangmat…en de mama stiekem ook 😉

 2. Wauw, wat mooi dat je dit weg mag geven! Super! Ik doe heel graag mee. Heb laatst op een andere blog ook meegedaan, maar helaas niet gewonnen, dus probeer ik het gewoon nog een keer. Lijkt me heerlijk om in de zomer in de tuin te kunnen hangen. We gaan een terrasje aan laten leggen in de tuin, dus ik weet al een mooi plekje! Ik heb je fb-pagina geliked en ik volgde je al op instagram. Leuk, meis!

 3. Lijkt me heel mooi om te winnen!! We gaan over een paar weken verhuizen naar een huis mét tuin en ik verheug me er nu al op om met een boek in de zon te liggen!! Ik heb je facebook pagina geliked.
  Sanne – sannen1990@gmail.com

 4. Wat een superleuke winactie! Lijkt me superfijn, lekker in een hangmat/stoel in het zonnetje zitten/liggen/hangen, met een fijn boek en als het echt goed meezit ook een cocktailtje. 😉
  Ik was al overal volger. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram paramara1982)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *