Een hele toffe win actie!

Zoals je de titel al kan lezen kan ik vanaf vandaag iets onder mijn lezers verloten! Iets waarvan ik zelf ook erg enthousiast over ben!
En ik wou al een tijdje een winactie plannen ( ook omdat ik bijna bij de 200 volgers hier op wordpress ben ) maar toen kwam er een mailtje in mijn mailbox over een bepaalde product wat ik kon verloten onder jullie mijn lieve lezers! Dus ik besloot meteen om het te doen hier op mijn blog!

Maar wat kan je nou precies winnen ?

Een hangmat of hang stoel naar keuze via de webshop van ‘ Tropilex ‘ . Zie je het al voor je ? Jezelf in een mooie hangmat of hangstoel zitten / liggen met het mooie weer ? En heb je genoeg ruimte in de tuin om zo’n leukerd te plaatsten ? Doe gerust mee met deze toffe winactie en wie weet mag je eentje uitkiezen op de webshop en zit je binnenkort in een geweldige hangmat of hangstoel in de tuin!

Klik hier om naar de hangmatten en hangstoelen te gaan om te kijken of er wat tussen zit voor je!!! Maar dan is nu de vraag wat je precies moet gaan doen voor deze winactie?

Wat moet je doen om kans te maken voor een toffe hangstoel / hangmat naar keuze ?

  • Reageer onder deze artikel je naam & Mailadres
  • Like mijn Facebook pagina
  • Als extra stapje wat je mag ( hoeft niet! )  volg mij op instagram  ( Joorloveswriting )

Deze winactie duurt tot ongeveer woensdag 13 april ! Donderdag 14  april ( extra blogje ! ) maak ik de winnaar bekend!

Succes!!!

Liefs ,
Joor

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *