Een nieuwe dekbed overtrek & plannen voor een nieuwe slaapkamer!

Ik zit zelf al een tijdje na te denken over een nieuwe indeling van onze slaapkamer. Ik vind het zelf een enorm rotzooi in onze slaapkamer en de kledingkast heeft al een aantal deuken op gelopen. Gelukkig kan je via Pinterest echt hele toffe ideeën op doen voor bijvoorbeeld je slaapkamer. Ook wilde ik een nieuwe dekbed overtrek en zag via Facebook een advertentie van het bedrijf ‘ Dekbed Discounter ‘. Ik mocht van het bedrijf een dekbed naar keuze uit kiezen en dit kwam heel mooi uit.  Mijn vriend en ik waren al heel snel eens over een dekbed en dat willen we vandaag aan jullie laten zien.

Ik moest natuurlijk eerst even kijken wat precies onze maten waren van het bed. Daarna kon ik gaan neuzen op hun website. Je hebt echt genoeg keuze qua dekbedden en er is zeker ook voor kleine kinderen veel keus. Uiteindelijk belandde we bij de vintage couple. Deze vonden we nog het mooist en leukst. Ik had het dekbed besteld op maandag voor 24.00 uur en kreeg hem gelijk de volgende dag in huis ( helaas was ik dinsdag niet thuis en kon het pas de dag erna ophalen bij een ophaalpunt ) . Ik vind het zelf een fijne service dat het aangeeft de volgende dag al in huis te hebben. Ook kreeg ik een 15 euro voucher bij deze bestelling erbij. Dat is ook weer een pluspunt! Waarschijnlijk ga ik deze voucher zeker weer gebruiken!

We zijn echt blij met onze nieuwe dekbed en kussenslopen. Haha jullie kunnen dus ook zien waar ik altijd lig 😛 . Wie weet bestellen we nog eens een nieuw dekbed bij Discounter want wij zelf zijn erg tevreden over hun webshop & service. Ik vind ook dat deze dekbed erg match bij onze bed en de kleur van de muur.

——————————————————

Plannen voor de slaapkamer

Ik ben veel aan het kijken op pinterest voor leuke ideeën voor onze slaapkamer. De foto hierboven lijkt me super gaaf om dat voor boven je bed te doen en daarnaast. Geen idee of dit zal gaan lukken met ons huidige bed. Zo kan ik ook wat hele toffe foto’s ophangen van ons of van dieren of andere dingen. Daarnaast lijkt het mij fijner om de boekenkast wat in onze slaapkamer staat te gaan verplaatsen naar de woonkamer. Ik moet zelf nog met mijn vriend over hebben het een en ander. We zullen zien wanneer we echte plannen gaan maken maar voor nu kan ik nog heerlijk neuzen op Pinterest en dingen gaan verzamelen voor onze slaapkamer.

En wat vind je van de dekbed overtrek ? En ben jij tevreden met je slaapkamer of wil je het gaan veranderen ?

Liefs , 
Joor

p.s deze artikel is deels gesponsord 

5 gedachten over “Een nieuwe dekbed overtrek & plannen voor een nieuwe slaapkamer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *