Even een stop!

Zoals jullie weten ben ik nog steeds aan het tobben met mijn gezondheid. Afgelopen drie weken kwam weer enorme pijn in de buik opzetten. Heb toen medicatie gekregen maar niks werkt. Afgelopen maandag had ik zo’n pijn dat ik halverwege me werk ben gestopt en naar huis gegaan. Had die dag gelukkig afspraak bij huisarts. Mijn moeder ging mee. Huisarts zag meteen dat het niet goed was en die stuurde ons door naar spoedeisende hulp in delft. 

Uiteindelijk bij de seh tot 23.30 gezeten… 😢 er werd besloten om nachtje in ziekenhuis te blijven. Uiteindelijk werd het 3 nachtjes. Allerlei onderzoeken en echo’s gedaan. Niks kwam uit. Geen morfine of paracetamols werken. De pijn bleef. Soms iets minder en soms erg aanwezig. Vooral als ik beweeg en wat ik doe doet het pijn maar zodra ik lig is het minder pijn. 

Arts van ziekenhuis had geadviseerd om naar de pijnpoli te gaan. Zelf hier zijn we al een tijd aan het googlen geweest en kwamen we uit op de aandoening Acnes. Deze aandoening is nog niet bekend in nl. De symptomen van deze aandoening komen heel erg overeen wat ik heb. Arts uit het ziekenhuis begon daarover later ook. Aanstaande maandag ga ik naar de pijnpoli en hopelijk krijg ik daar een injectie voor de pijn. Kijken of dat werkt. 

Dit is niet echt uit te houden. Ene moment gaat wel maar ik voel de pijn en andere moment is het niet uit te houden. 😢 Voor nu stop ik even met bloggen totdat ik weer 100 % ben. Geen idee wanneer dat is maar ik kom hopelijk wel terug!  😙

Xxx joor 

7 gedachten over “Even een stop!”

  1. Hoop dat je snel weer beter bent meid, pijn hebben is echt niet leuk! Ik ga voor je duimen dat ze maandag iets kunnen doen voor je, en je straks hopelijk pijnvrij bent. Dikke knuffel.

  2. Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat en dat ze wat kunnen doen aan de pijn… wat vreselijk om dit te lezen… ik snap dat je even stopt met bloggen je gezondheid ik belangrijkerijker… ik ga duimen voor je
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *