Films die ik gezien heb de afgelopen tijd – deel 2!

In mijn eerste film blog heb je het al kunnen lezen welke films ik gezien heb en tijdje terug. Maar ik kwam er later achter dat ik nog veel meer films heb gezien. Dus ik besloot een deel 2 te maken en aan jullie vandaag de andere films laten zien wat ik gezien heb met vrienden of alleen of met mijn lieve vriend. Heb je nog niet mijn deel 1 gelezen ? Klik dan hier!
Deze films die ik gezien heb varieren qua genres… Maar laten we snel beginnen!!!

————————————————————

All Cheerleaders must die

Het rebelse buitenbeentje Maddy Killian verrast haar medestudenten door toe te treden tot de cheerleadersploeg. Deze beslissing drijft een wig tussen Maddy en haar ex-vriendin Leena Miller – een eenzaat van wie gezegd wordt dat ze zich met zwarte magie bezighoudt. Na een confrontatie met het footballteam komen Maddy en haar nieuwe cheerleader-vriendinnen in een bovennatuurlijke rollercoaster terecht die een pad van vernieling achterlaat

Dit is een horror comedy en je kan deze kijken op Netflix! Zelf vond ik deze film op zich wel leuk maar voorspellend. Af en toe wel schrikmomenten. Ik zou niet zo snel meer deze film nog een keer kijken!!!

Soul surfer

Soul Surfer vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge surfster Bethany Hamilton, die haar arm bij een aanval van een haai verloor. Ze vocht moedig terug en tegen alle verwachtingen in werd ze opnieuw kampioen. Ze werd een bron van inspiratie voor miljoenen mensen wereldwijd door haar onwrikbare doorzettingsvermogen en haar onaangetaste vertrouwen.

Deze film vind ik zelf erg mooi!!! En waargebeurd verhaal! Het raakte me wel en ik vond van begin tot het einde een mooie film!!! De Echte Bethany Hamilton heeft meerdere awards gewonnen voor haar moed en heeft nu zelf een eigen kindje op de wereld gezet (heb ik gevonden op internet! ) . Deze film kan je ook op netflix kijken!!!

The to do list

De film vertelt het verhaal van Brandy Klark (Aubrey Plaza), een streber die een “to-do list” heeft opgesteld. Op haar lijst staan alle gewaagde buitenschoolse activiteiten die ze mis heeft gelopen op de middelbare school en wil voltooien voordat ze naar de universiteit gaat.

Ik vind deze film beetje tegenvallen maar op zich wel grappig hoe het verhaal zich afspeelt in de film. Deze komedie / romantiek film kan je ook op netflix vinden! Als je wilt lachen dan raad ik je deze film zeker aan!!!

The Boy Next Door

Een pas gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.

Deze film vond ik echt spannend!!! Maar wel goed!!! En goed verhaal!!! Ik ben blij dat ik deze heb gezien!!! Dit is een thriller trouwens en ik heb deze niet gekeken via netflix maar geloof ik op DVD of in de bioscoop… 

——————————————

Welke film heb jij voor het laatst gekeken ?
En vinden jullie het leuk om af en toe een blog te zien welke films ik heb gekeken?

Liefs,
Joor

12 gedachten over “Films die ik gezien heb de afgelopen tijd – deel 2!”

  1. Eigenlijk neem ikniet echt vaak genoeg de tijd om een hele film te kijken…ik kan je dus met geen goed fatsoen de naam vertellen van de film welke ik het laatste heb gezien ( shame on me, Hij was in elke geval van Disney )

  2. oeh even denken, de laatste film die ik heb gezien weet ik geeneens meer haha. Ik kijk alleen maar series tegenwoordig 🙂 leuk dat je jouw films op een rijtje hebt gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *