Hallo september!

Vandaag even een korte blog en een mededeling! De komende 3 weken heb ik vakantie , geniet ik heerlijk van 3 weken niet werken , samen leuke dingen doen met mijn vriend en een trouwerij van een vriendin en verjaardag zijn er in deze 3 weken in de planning. Ook gaan we voor het eerst naar Disney Land Parijs met z’n 2en! Wauw mijn eerste keer!! Ik ben zo benieuwd!!!  En we gaan een week naar Duitsland en dus ook de beruchte DM wil ik gaan bezoeken! Iemand nog tips wat ik daar echt moet kopen ?  Uiteraard komt er een verslag / blog over mijn ervaringen in Duitsland / Frankrijk etc.


Er komen wel blogs online op woensdag en vrijdag!!! Alleen in de komende 3 weken geen OOTD en Kijkje in het leven Joor.

Tot 21 september!!! Fijne weken <3

Liefs ,
Joor

18 gedachten over “Hallo september!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *