Happy kiekjes #4

Vandaag laat ik wat happy foto’s zien van de afgelopen tijd.  Deels zijn in het weekend gemaakt of andere heb je misschien wel gezien bij mijn persoonlijke weekoverzichten! Ik wil namelijk laten zien dat ik geniet van de kleine dingen. En soms maken we foto ervan. En zulke momenten wil ik met jullie delen!!!

——————————————————————————————-

Hiervan word ik zo vrolijk van! Mijn vriend speelt visjes vangen met mijn nichtje.  Ze spelen zo leuk samen en ik kan genieten van hoe zij met elkaar op schieten! Oh en mijn nichtje heeft hier een zelfgemaakte Anna cape  ( Van Frozen voor diegene die onder een steen heeft geleefd ) .

Ik hou van deze chickies! Gelukkig wonen ze dichtbij nu en kan ik ze regelmatig zien! We hadden in December een meiden avond en ik besloot om mijn polaroid camera mee te nemen! En dus kwamen er deze foto’s uit rollen!! Ik word enorm blij als ik gezellig bij deze twee meiden ben!!

Kiekeboe! Even een happy foto van A & mij in bed !!  Met A kan ik onwijs goed lachen , huilen en gezellige dingen doen! Ze is echt een top vriendin!!!

En als laatste ben ik echt nog steeds enorm blij met mijn Polaroid camera! Wat een geweldige camera is het en ik vind het leuk om de foto’s in een boekje te plakken en zo. Daarnaast ben ik ook dol op mijn Mac lippenstift ‘ Speed Dial ‘. Deze kleur word ik zo blij van!!!

—————————————————–

En waar word jij gelukkig van op dit moment ?

Liefs ,
Joor

12 gedachten over “Happy kiekjes #4”

 1. Wat een fijne geluksmomentjes weer =)
  Ik kan helemaal begrijpen dat je happy word van MAC lipsticks haha!
  Ik word daar ook elke keer blij van !
  Liefs Jorinda

 2. Ah wat leuk om te lezen! En ook echt een ontzettende leuke foto van je vriend met je nichtje, té schattig!

  Ik word de laatste tijd blij van boeken lezen! ( heb ik al jaren niet meer gedaan ;o)

 3. wat een vrolijke fotos om te bekijken, zeker de foto van je vriend met je nichtje is ontwapenend lief om te zien..
  groetjes petra ( die net onder een steen bleek te hebben gezeten hahaha )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *