Het weekend is weer voorbij.. Hallo maandag!

Helaas is weer het weekend voorbij en is het alweer maandag!!! Wat vliegt de tijd voorbij!! Merken jullie dat ook ? Of voor sommige is de vakantie weer voorbij…. Ik heb weer het weekend gewerkt en nog een aantal leuke dingen gedaan waar ik alles over ga vertellen! Sommige dingen komen in een andere blog uitgebreid aan bod!!

Vrijdag 24 oktober

Dat was de dag dat ik samen met vriendinnen naar Di-rect zou gaan die avond in de nieuwe Tivoli vredeburg in Utrecht! Ik kon gelukkig in de ochtend lekker uitslapen en alvast voorbereiden voor het concertje! Meeste mensen weten nog niet maar ik was echt vroeger een die hard fan van Di-rect. Ging toen naar bijna elk concert van ze ( ik snap nu niet hoe ik dat allemaal gedaan heb met het geld etc. ) . Maar nu is het wat minder. De laatste keer dat Di-rect zag was voor de zomer…

Maar goed ik ga nog een uitgebreide verslag maken van di-rect.. En de nieuwe tivoli concert zaal. Maar het was in de avond erg gezellig!! En leuk!! We stonden vooraan en uiteindelijk kreeg ik na het optreden zelfs ook een drumstokje van Jamie!!! En ik sta nog met Marcel ( de zanger ) op de foto. Uitgebreid verslag komt nog!!! Mijn vriendin bleef slapen die vrijdag nacht bij mij.. Oh en dit was trouwens mijn outfit voor het concert….

Zaterdag 25 oktober

Mijn vriendin had ik op de trein gezet rond 12 uur. Want vandaag kwamen de ouders van mijn vriend ( mijn schoonouders dus πŸ˜› ) bij mijn ouders eten. Ik vond het wel spannend. Maar gelukkig was dit niet de eerste keer dat mijn ouders mijn vriends ouders hebben gezien!! Maar ik vond het nog wel spannend hoe het zal gaan.

Hebben jullie dat ook niet ? Als jullie bijvoorbeeld voor het eerst bij je schoonouders gaan eten? Of dat je ouders voor het eerst je schoonouders ontmoeten? . Ik vond in het begin het eerste ontmoeting ook erg eng. Maar gelukkig viel dat reuze mee!!! Ik besloot om dan mijn favoriete jurkje aan te trekken omdat ik daar het veiligst in voel. Hieronder mijn foto van zaterdag overdag!

Zoals jullie weten zit mijn moeder nog steeds met der benen omhoog ( vandaag krijgt ze te horen of ze loopgips krijgt ja of nee in het ziekenhuis ) . En ik besloot om het huis schoon te maken en mijn zus en vader gingen boodschappen doen. Gelukkig was alles fris en schoon toen mijn vriend eind van de middag kwamen. We hadden snel de hond daarna uitgelaten en daarna kwamen mijn schoonouders!!! Gelukkig viel alles mee en het was echt super gezellig!! De ouders van mijn vriend zijn echt lieve ouders dus ik ben echt super blij dat ik zulke lieve ouders tref! Het had ook anders gekund….

Ik moest wel helaas werken in de avond maar het waren maar 2 uurtjes!! Dus maar zodra ik weer op het werk ben vind ik het super leuk!!! Na het werk ben ik samen met mijn vriend terug gereden naar zijn huis ( Den hoorn dat is dichtbij delft ) .

Zondag 26 oktober

Lekker een lazy sunday!! Heerlijk en we konden een uur langer slapen!! Hebben jullie ook langer geslapen? . En mijn vriend verraste mij met ontbijt op bed!! Echt super lief!!! En daarna nog tijd op de bank tv gekeken voordat we iets gingen doen. We besloten om even te gaan uitwaaien op het strand ( hoek van holland ) . En lekker te gaan wandelen op het strand! Het was tenslotte mooi weer en we vonden het zonde om dan thuis te zitten!! hieronder mijn outfit van vandaag en een collage van het strand bezoek!!

Joor en ik op het strand

Het was echt een lekkere relaxte zondag!! Ik moest wel weer in de avond gaan werken maar ik mocht de auto van mijn vriend lenen dus ik kon gauw heen en weer rijden. Zodat ik toch nog bij hem kon slapen zondag avond!! Het was erg fijn weekend!!

Hebben jullie een leuk weekend gehad? Wat hebben jullie gedaan?
Voor diegene die tentamens hebben of moeten leren succes!!!!

Liefs ,
Joor

 

20 gedachten over “Het weekend is weer voorbij.. Hallo maandag!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *