Hiervan word ik vrolijk #01

Soms is het wel even goed om na te denken waar jij blij van word. Aangezien ik wel eens weken had dat ik me echt depri voel en minder zelfverzekerd voel en zo kan ik nog wel verder gaan. Maar voor vandaag een lijstje met dingen waarvan ik vrolijk van word en natuurlijk wil ik op het einde weten wat jullie op dit moment vrolijk van worden! 

 • Lekker op de bank een boek lezen
 • Genieten van het mooie weer en heerlijk buiten in de tuin kunnen zitten.
 • Creatief bezig zijn met mijn Bullet Journal.
 • Knuffelen met Hennie & Alex
 • Dagje op stap met vrienden
 • Muziek luisteren op de bank
 • Mede bloggers ontmoeten in het echt
 • Heerlijk werken met toffe collega’s
 • Lijstjes maken
 • inspiratie hebben voor me blog
 • Nieuwe samenwerkingen in de mail mogen ontvangen
 • Een schoon huis
 • Het mooie weer
 • Binnenkort twee kleine konijntjes mogen ophalen!
 • verder schrijven aan mijn verhaal
 • Series kijken op tv / netflix
 • anders blogs lezen
 • Foto’s maken

En waar word jij op dit moment vrolijk van ?

Liefs , 
Joor

5 gedachten over “Hiervan word ik vrolijk #01”

 1. Heel veel van wat op jouw lijstje staat ook. Maar ook: bijna weekend :D, en over drie kwartier gaan we op mijn werk heerlijke taart eten, daar word ik ook blij van 😉

  Wat leuk, ik ben benieuwd naar je konijntjes!

  1. Leuk!!! Haha idd bijna weekend 🙂 En heerlijk taart eten!! Jammie!!! Leuk om te horen! ik zal zo snel mogelijk foto’s online plaatsen!

 2. Ik word heel snel vrolijk. Dus dat is zo’n mega lange lijst. Op dit moment word ik vrolijk van de zon en dat ik even tijd heb om een boek te lezen, terwijl mijn vriend wordt getatoeëerd. Ik heb een boek meegenomen voor de lange sessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *