Hoera! Mijn vriend en ik zijn vandaag 4 jaar bij elkaar!

Vandaag 28 juli 2017 hebben mijn vriend en ik alweer 4 jaar wat samen! En 2 jaar wonen we samen. Wat gaat de tijd erg hard! We hebben afgesproken dat we vandaag elkaar een cadeautje geven van rond de 20 euro. En dat geven we einde van de dag. Verder gaan we niet iets bijzonders doen vandaag. Ook omdat ik nog klachten heb rondom mijn maag doen we het rustig aan. Voor nu even een paar leuke kiekjes van ons!

En heb jij een relatie ? Of ben je Single?

Liefs , 
Joor

2 Comments

  • Jorinda schreef:

    Gefeliciteerd met het 4 jaar samen zijn =)
    Liefs Jorinda

  • […] Gisteren ( vrijdag 28 juli ) zijn mijn vriend toch nog uit eten gegaan naar La Cubanita in Delft. Onbeperkt tapas eten was voor mij een fijn idee omdat het allemaal kleine hapjes waren. En ik eet niet zo veel dus dit kwam goed uit. Kan stoppen wanneer ik wil en er is genoeg keuze op het gebied van eten. Het leukste van deze hele avond was , dat ze bij het toetje met sterretjes kwamen! Super leuk! Ik moet zeggen de mensen in Delft waren allemaal super aardig en lief! We komen graag terug in deze geweldige tapas bar! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *