Ik irriteer me aan ….

Kennen jullie wel eens dagen dat je vaak irriteert aan bepaalde dingen ? Of aan bepaalde mensen of aan het gedrag?
Ik heb zo’n lijstje met allemaal ergernissen op een rijtje gezet voor jullie. Ben je benieuwd waar ik geïrriteerd aan word ?

————————

Ik word geïrriteerd van :

 1. Koppels die niet van elkaar af kunnen afblijven ook al zijn er andere mensen in dezelfde ruimte
 2. Bumper klevers op de weg
 3. Mensen die alles op Facebook zetten
 4. Zeurkousen
 5. Mensen die niet geïnteresseerd zijn in je
 6. vriendinnen die hun vriendje belangrijker vinden dan hun vrienden
 7. NS als er weer eens een vertraging is of werkzaamheden
 8. Krabben van de auto…
 9. Als ik geen geld heb om te shoppen
 10. Dat bepaalde mensen voor mijn deur / raam keihard praten of keihard met de auto deuren slaan laat in de avond!
 11. Pretty Little Liars niet meer verder kan kijken en moet wachten tot het volgende seizoen
 12. Uitnodigingen van spelletjes op Facebook
 13. Dat iemand wast op mijn was dag en zonder te overleggen of het wel mag…
 14. Dat ik nog steeds niet goed kan nagels lakkenZo kan ik wel even door gaan maar voor vandaag is het wel een mooi ergernis rijtje… Waar word jij geïrriteerd van ?

Liefs ,
Joor

p.s Even een psje !! Ik heb het langzaam weer op de rit. Opa gaat nog niet echt goed. Het kan zijn dat hij komt te overlijden. Maar je kan dat natuurlijk niet zien wanneer dat gebeurd. Verder probeer ik weer op blogs te reageren / lezen en zelf weer enthousiast verder te gaan bloggen!! Ik heb nog een hele rijtje wat ik nog wilt doen voor me blog!!
Bedankt voor jullie alle lieve steun!! Jullie zijn echt geweldig!!!!

22 gedachten over “Ik irriteer me aan ….”

 1. Haha wat een geweldig blog, ik heb een hekel aan mensen die echt heel stomme vragen stellen zoals ( kom je helemaal verzopen, tot op je onderbroek, door de regen ergens binnen ) vragen ze qausi onschuldig…Regent het? ( dan antwoord ik, altijd zeer geirriteerd), Ohhhhh…Geen idee , het is mij niet opgevallen dat het regent, dus het zou best kunnen …
  sterkte in de komende tijd..( knuffel)

 2. Haha wat een geweldig blog, ik heb een hekel aan mensen die echt heel stomme vragen stellen zoals ( kom je helemaal verzopen, tot op je onderbroek, door de regen ergens binnen ) vragen ze qausi onschuldig…Regent het? ( dan antwoord ik, altijd zeer geirriteerd), Ohhhhh…Geen idee , het is mij niet opgevallen dat het regent, dus het zou best kunnen …
  sterkte in de komende tijd..( knuffel)

 3. Ik irriteer me ook altijd aan de koppels die constant aan elkaar hangen, huur een kamer he, alstublieft! 😉 Die spelverzoeken op Facebook zijn echt HATELIJK! Ik kan er echt niet tegen!

 4. Ik irriteer me ook altijd aan de koppels die constant aan elkaar hangen, huur een kamer he, alstublieft! 😉 Die spelverzoeken op Facebook zijn echt HATELIJK! Ik kan er echt niet tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *