Ik stel je voor aan : Sanne!

Vandaag weer een nieuwe editie van ‘Ik stel je voor aan … ‘ .  Mijn eerste artikeltje ging over de band The Doots. Heb je het nog niet gelezen? Klik dan hier om er naar toe te gaan. Sanne is vandaag aan de beurt! Sanne is een van mijn beste vriendinnen en ik ken er al ruim 10 jaar of misschien wel wat langer.  Ze is echt een toffe vriendin en ik heb altijd een geweldige tijd met haar. Samen kunnen we lachen , gieren en brullen! Maar ook voor serieuze gesprekken is ze er altijd voor me! Ook dit jaar zijn we samen voor het eerst naar een weekend festival geweest ( Rockwerchter ) .  Ook is Sanne een concert fotograaf en maakt echt hele toffe en mooie foto’s van bandjes!!!  Ook haar heb ik een aantal vragen gesteld!

1 ) Wie ben jij en hoe ken ik jou ?

Ik ben Sanne Gieteling en ik ken jou via Di-rect .

2 ) Wat en hoe heb ik je leren kennen ?

Dat was een aantal jaren geleden bij een concert / optreden van Di-rect. Het klikte meteen!

3 ) Wat doe je in je vrije tijd ?

Ik ben een concert fotograaf en ik plaats mooie kiekjes op deze Facebook pagina. Ook ga ik graag naar concerten & festivals.
Chillen met vrienden doe ik graag en ik heb zelf thuis een super leuk konijn genaamd Bram.

4 ) Wat vind je van mij ?

Ik vind je een super lieve gekke gestoorde  schat… Love you!!!

5 ) Wat is het tofst wat we samen gedaan hebben ?

Dit is een lastige vraag!! Aangezien we zoveel leuke dingen hebben meegemaakt van tattoos zetten tot concerten , drankjes doen en dit jaar natuurlijk Rockwerchter!
En hopelijk komen er nog veel meer toffe herinneringen aan!!!

Ik ben nog steeds heel blij met Sanne!!! En sinds kort is het ook mijn sport maatje!!! Altijd reuze gezellig samen! Ze is echt een te gek wijffie en kan altijd 100 procent mezelf bij haar zijn. Dit was dus Sanne!!! In de volgende reeks zal ik nog niks verklappen dat zien jullie vanzelf! 🙂 Of het een huisdier word of een dierbaar iemand…

Heb jij ook zo’n iemand waarmee je alles kan delen ?

Liefs ,
Joor

P.S Wist je nog dat er een WINACTIE is op mijn blog ?  Je kan nog mee doen tot aan 31 december 2015!! 🙂

6 gedachten over “Ik stel je voor aan : Sanne!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *