Joorloveswriting geeft tips #06

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aantal tips wat ik met jullie kan delen. Ik heb vandaag helaas maar 3 tips waaronder een ( hopelijk ! ) een nieuwe app , een handige travel app / site en er komt een nieuw seizoen op netflix van een van mijn favoriete series!!!

——————————————————————————————————-

 

Once Upon A time

Ik ben echt een enorme fan van de serie ‘ Once Upon A Time ‘. Alleen ik kijk het liever met ondertiteling dan dat ik het illegaal ergens op internet naar nieuwe afleveringen kijk. Maar toevallig ging ik weer eens googlen en kwam ik erachter dat seizoen 5 van deze serie in oktober op netflix komt! Nog even 2 maandjes wachten en dan kan ik verder kijken met deze serie!

Harry Potter go

Wow dit ziet er echt super vet uit! Lijkt me erg leuk om dit te spelen! Als ik zo de geruchten lees is dat je niet alleen kan duelleren maar ook dat je gruzelementen kan vinden om Voldermort te kunnen verslaan. Ook kan je een huis kiezen etc. Maar als dit alles door gaat moeten we nog wel wachten want het schijnt dat deze App pas in het voorjaar van 2017 op de markt komt!
Maar hé we hebben ook al lang gewacht op een nieuwe Harry Potter boek dus dan kunnen we ook nog een paar maanden wachten op deze leuke app toch?

Rome2rio een handige travel app!

Via een vriendin kwam ik terecht op deze geweldige handige site / app. Deze heet Rome2rio en kan je overal ter wereld gebruiken. Eigenlijk is het bijna dezelfde site als 9292ov maar dan voor de rest van de wereld. Zo kan je gemakkelijk je reis plannen of op je vakantie bestemming makkelijk zien waar je heen moet met de bus / trein / metro etc. Zelfs vluchten zie je ook !
Je vind deze site ook in een App en is gratis te downloaden! Of klik hier om naar de site te gaan!

——————————————————————————————————

En kennen jullie een van deze tips of heb je nog een leuke tip voor mij ?

Liefs , 
Joor

4 gedachten over “Joorloveswriting geeft tips #06”

  1. Ik ben ook een grote fan van Once upon a time, maar ben ik seizoen 4 blijven steken omdat ik het te langdradig vond worden. Wordt het beter? Ik wil de serie namelijk graag verder blijven kijken. En heb je Shadowhunters al gezien op Netflix? Die vind ik zelf heel goed! En ik ben heel benieuwd naar de nieuwe serie The Shannara Chronicles op net 5 vanaf 7 september. Misschien ook iets voor jou?

    1. Oh wat super leuk dat je ook een grote fan bent van Once! Het word beter!! En leuker!! Echt een aanrader om seizoen 5 te gaan kijken in oktober 🙂
      Nee helaas maar bedankt voor de tip! Ik ga deze tip onthouden! Thanks! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *