Kijkje in het leven van Joor #01

Lieve mede bloggers / lezers van Joorloveswriting 

Vandaag weer een volledige persoonlijke weekoverzicht! Sorry voor de laatste overzicht maar mijn laptop 
ging vorige week flippen en kreeg vele virussen. Dus kon niet volledig dingen afmaken. Maar mijn laptop is weer terug dankzij mijn lieve vader die dagen aan de slag is geweest om mijn laptop te redden! De eerste week van januari ging snel! Mijn nichtje kwam voor het eerst bij ons logeren , mijn paspoort laten verlengen , gesprek gehad en naar een meditatie / yoga avond geweest met mijn moeder. 

————————————————————–

Maandag 2 januari

1 ) Dit is het nieuwe verblijf van mijn schatjes! Ze willen nog niet naar boven en de plank naar boven zit los dus ik moet een manier vinden om de plank vast te maken.
2 ) Na het werk even naar de winkels gegaan om deze frozen dekbed te kopen voor mijn nichtje als ze komt logeren bij ons!
3 ) Met twee bolletjes kijk ik terug naar de kerstspecial ‘All you need is love ‘.
4 ) Hallo berg met was! Ook nog daarnaast even de was opvouwen!

Dinsdag 3 januari

1 ) Vanmorgen stond ik wat eerder op want ik ging nog een collega op halen in Gouda.
2 ) Mijn nichtje kwam vandaag een dagje en nachtje bij ons en voordat we naar ons volgende activiteit gingen wilde ze nog met de cavia knuffelen en aaien.
3 ) Tadaa! We zijn naar zo’n binnen speeltuin geweest! Haha ik was na 2 uur echt kapot van achter haar aan rennen , gek doen en zo.
Was super leuk met haar daar!
4 ) Voor een nachtje sliep ze naast mij gezellig ( en mijn vriend sliep in de woonkamer ) .

Woensdag 4 januari

1 ) Mijn vriend had een briefje voor ons klaargelegd met het voer van het konijn.
2 ) Nadat ik mijn nichtje weer thuis had gebracht kreeg ik nog een heerlijk kop koffie van mijn moeder!
3 ) YES!  mijn laptop is weer thuis en kan ik weer fijn artikelen en zo schrijven!
4 ) En uiteraard weer Sims 4 spelen! Moest hem wel weer opnieuw installeren..

Donderdag 5 januari

1 ) Op mijn vrije dag was ik al om 7 uur eruit. Kon niet meer verder slapen.
2 ) Een uurtje later een bak koffie en een hoop blogjes om te lezen! Ik loop nog steeds beetje achter met het lezen van mede bloggers. Maar ik kom er wel weer bij een keer 😛
3 ) Om 10 uur had ik een afspraak bij de gemeente. Moest mijn paspoort verlengen en leuk foto’s maken ervoor ( not! ) . Gelukkig is alles oké en kan ik hem volgende week ophalen. Dag 65 euro! :0
4 ) De rest van de dag week boodschappen gedaan en bezoekje gebracht aan de dierenwinkel want mijn lieverds hebben hooi nodig!

Vrijdag 6 januari

1 ) Elke morgen staan weer mijn twee schatjes paraat voor het eten! Wat zijn ze toch leuk! <3
2 ) YES! Weer een nieuwe stel afleveringen van ‘ Vier handen op een buik ‘ is weer begonnen en heb
de eerste aflevering terug gekeken.
3 ) verrast kreeg ik vandaag een pakketje van een ex collega en ik ben er blij mee! Dank je wel lieve ex collega!
4 ) Met mijn moeder vanavond naar de stille nacht geweest bij de yogaschool van mijn schoonzus! Leuk om zo kennis te maken met Yoga en Meditatie!

—————————————————————————–

Nou dat was alweer mijn eerste persoonlijke weekoverzicht van januari 2017! Wat een drukke maar ook fijne week. Volgende week ga ik weer naar cursus , werk ik veel en mag mijn paspoort ophalen! 

En hoe was jullie week ?

Fijn weekend!

Liefs , 
Joor

12 gedachten over “Kijkje in het leven van Joor #01”

  1. Wat een supertof verblijf hebben ze! Ben benieuwd wanneer ze voor het eerst naar boven gaan en hoe ze het vinden. Mediteren is heerlijk. Ik doe het veel te weinig. Actiepuntje! Ik lig zelf ook enorm achter. Moet eerlijk bekennen dat ik onlangs een hele lange lijst weggeklikt heb. De wereld vergaat niet als ik een paar weken niets lees. Nu ben ik weer bijna bij en pik er de artikelen uit die ik echt graag wil lezen. De rest … jammer maar helaas. Het moet wel ontspanning blijven. Fijne zondag, meis. X

    1. Thanks!! Ja we zijn er mee bezig!! Enne ik hoop dat het gaat lukken!! 🙂 Jij deed toch wel eens mediteren ? Doe je het vaak over dag of doe je het soms ook voor het slapen gaan ?

      Zo…. Daar heb je een punt mee! 🙂 Goed idee! Thanks meid jij ook! x

      1. Ik deed het eerst in de avond, maar dan viel ik in slaap. Op zich lekker, maar dat was niet mijn bedoeling. Nu doe ik het vaak in de ochtend. Opstaan, aankleden, koffie zetten en dan mediteren. Ik dacht eerst altijd hoe langer hoe beter, maar dat is niet zo. Ik heb vaak aan 10 minuten meer dan genoeg. Meestal ga ik echter meteen bloggen en dan komt het er niet meer van. Zonde. Het is zo fijn.

  2. Wat een supertof verblijf hebben ze! Ben benieuwd wanneer ze voor het eerst naar boven gaan en hoe ze het vinden. Mediteren is heerlijk. Ik doe het veel te weinig. Actiepuntje! Ik lig zelf ook enorm achter. Moet eerlijk bekennen dat ik onlangs een hele lange lijst weggeklikt heb. De wereld vergaat niet als ik een paar weken niets lees. Nu ben ik weer bijna bij en pik er de artikelen uit die ik echt graag wil lezen. De rest … jammer maar helaas. Het moet wel ontspanning blijven. Fijne zondag, meis. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *