Lijstje : mijn top 5 favoriete series!

Iedereen kijkt wel eens een serie. Of je het nou op Netflix kijkt of gewoon op tv. Maakt niet uit. Ik denk dat ik niet de enige ben die zegt dat ik verslaafd ben aan bepaalde series! πŸ™‚ . Vooral series kijken als het slecht weer is , is het een prima dag activiteit !! Lekker onder de dekens en met een kop thee erbij en kijken maar!! Hieronder vertel ik over mijn top 5 favoriete series die ik volg en waar ik helemaal gek op ben! Enjoy! πŸ™‚

1 . Gossip girl Dit is mijn favoriete serie ever!! Ik vind het zo leuk hoe het verhaal in elkaar steekt.. En ik ben echt fan van Blair en van de bad boy Chuck πŸ˜› . Gelukkig op netflix staan alle afleveringen erop!! Wordt een keer marathon Gossip Girl!!

2. Once Upon a Time Sinds ik deze serie heb ontdekt ben ik weer helemaal gek geworden van sprookjes!! Je blijft ernaar kijken en ik vind de acteurs die erin zitten super goed!!! Dus en ik blijf ernaar kijken!! Deze serie is een fantasie serie met sprookjes natuurlijk!

3. The Vampire Diaries Ik hou wel van vampieren en fantasie series dus deze serie past precies bij mij en het is echt verslavend!!! En ik vind het zo spannend!!!!!!!!!!

4. Pretty Little Liars Ik hou van deze serie hoe het allemaal is ontstaan het verhaal lijn etc. En ik vind zelf deze serie zo spannend dat ik wel eens een nacht op bleef om alle afleveringen te kijken :0

5. Criminal minds Omdat ik heel erg hou van politie series en deze vindt ik toch het beste serie wat is gemaakt!! En vooral omdat bij deze serie een heel leuk team bij elkaar zit en ieder een aparte persoonlijkheid is!! Maar CSI blijft ook nog helemaal geweldig!! πŸ™‚

En waar / welke series kijken jullie naar ? Misschien eventueel een aanrader qua series ?

Liefs ,
Joor

34 gedachten over “Lijstje : mijn top 5 favoriete series!”

 1. De series 3 en 4 kijk ik ook. Momenteel zijn er nieuwe afleveringen van The vampire diary dus ik zit elke donderdag klaar om de nieuwe aflevering te zien, haha!
  En wat betreft pretty little liars, is een leuke serie maar op de een of andere manier begint het een beetje langdradig te worden.. Ik ben wel benieuwd hoe het afloopt maar toch gebeurd er niet vele anders dan we tot nu toe gewend zijn.. πŸ™‚

  Aanraders:
  Greys anatomy (ziekenhuis drama serie), True Blood (vampire serie met nog meer fantasie dingen), Walking dead (zombie serie), Under the Dome (zitten ze vast in een kleine wereld, leuk en spannend!), Switched at Birth (gaat over een familie waarvan de kinderen geswitched zijn. EΓ©n is doof, goede serie!!), Witches of east end (heksen serie)

  en dan heb ik nog een paar series maar die zijn helaas halverwege gestopt dus daar kun je niet lang van genieten. Maar die ik hier boven heb opgenoemd zijn (in mijn ogen) erg leuk! Kun je wel even mee voord, haha! Have fun ^^

  1. Dank je voor je reactie!!!!! wow wat veel tips πŸ˜€ hihi … En inderdaad over PPL daar ben ik het met je eens! Langdradig… maar goed… dank je wel voor de tips!!! Ik ga ze op schrijven!! Switched at birth is inderdaad ook leuk!! Ik heb volgens mij seizoen 1 al gezien .. is weer een ander soort serie πŸ™‚ …

   xx

 2. Pretty Little Liars kijk ik ook! Ik vind het jammer dat we nu weer zo lang moeten wachten.. ik had gedacht dat er een leuke Halloween aflevering zou komen maar helaas :/

   1. Op dit moment ben ik meer bezig met once upon a time en dat vind ik erg leuk… Gossip Girl ben ik nu bij seizoen drie maar dat ligt nu een beetje stil, maar wil de serie zeker nog een keer af gaan kijken.

 3. Super leuke series! Ik heb ook vampire diaries gekeken, was geweldig! Als je van vampire diaries houdt, raad ik je de serie Teen wolf aan! Ook een super goede serie op Netflix. Ook raad ik je Lost aan!

 4. Gossip Girl is geweldig!!! Love it! En met mijn vriend kijk ik sinds kort breaking bad. Dat is heel wat anders dan de girly serie Gossip Girl maar wel erg leuk om samen te kijken!

 5. Ik heb Gossip Girl gevolgd toen het nog werd uitgezonden, ik hem me er echt uren mee kunnen vermaken! Maar vanaf seizoen 4 vond ik het helaas bergafwaarts gaan..

 6. Ik ben gek op Pll!!! Helaas ben ik al klaar met de aflevering die op netflix staan, dus wacht gewoon tot de volgende afleveringen er op komen maar natuurlijk in de tussentijd kijk ik naar gossip girl! Wat een leuke serie zeg! Ben nu geloof ik nog bij seizoen 2 dus dat wordt nog even kijken:) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *