Mijn eerste bezoek aan de huishoudbeurs!

Zondag 28 februari ben ik samen met S naar de huishoudbeurs geweest in Amsterdam! Ik zelf ben er nog nooit geweest en S was denk 10 jaar geleden voor het laatst geweest. Was denk ik de hoogste tijd om een bezoekje te wagen aan de huishoudbeurs. Van te voren wist ik echt niet dat het zo druk kon zijn en dacht dat allemaal maar van die huisvrouwen rondliepen daar in die hallen maar ik had het mooi mis want er liepen gezinnen , jongens , jonge vrouwen etc. rond. En de beruchte Trolleys…

Haha dat was het enige wat ik me zo ongelooflijk stoorde op de beurs. Deze trolleys… pff je werd bijna overreden door deze krengen. Maar ik moet wel zeggen ze zijn wel praktisch! Aangezien je heel veel goedkope dingen kan kopen op de huishoudbeurs! Dan heb je wel zo’n ellendig ding nodig om al je spullen kwijt te kunnen. Je kan moeilijk met je schoudertassen vol met spullen door de huishoudbeurs wandelen. Ik liep zelf met een enorme grote tas ( van de Rituals ) door de hallen heen en het viel nog wel aardig mee met de spullen wat ik gekocht heb!

Het Leukste was om bij een te gekke stand een bak te vullen met leuke beauty spullen ( zoals make-up doekjes , oogschaduw etc. ) en andere leuke hebbedingetjes! Je kan dus nu beetje zien wat ik heb gekocht! De rest komt allemaal aan bod bij een shop log! Helaas hebben we geen kruidvat of Etos stand gezien. Haha was ook niet goed geweest voor mijn portemonnee denk ik 😛
Verder ook nog een leuke stand gezien voor onze konijnen! En heb dus ook een bak vol met voer voor de konijnen meegenomen ( alleen helaas vinden ze het niet zo lekker ) .

Toevallig zag ik de stand van ‘ Bites we love ‘ staan en had het een en ander wat van gehoord ( ook via andere bloggers ) . Dus ik was nieuwsgierig om even een kijkje te nemen! Een hele lieve en spontane vrouw kwam naar ons toe en vertelde het een en ander over Bites we love. Na een praatje hadden S & ik besloten om 4 snacks mee te nemen om het zeg maar uit te proberen! En heb een leuke canvas tas erbij gekocht!


Haha de mensen hierboven zagen me lopen met een camera en wilde dus op de foto! Dus ja ik kon geen nee zeggen!!! Verder hebben we het onwijs gezellig en toffe dag gehad! Weer een ervaring rijker! Ik vind events zo ontzettend leuk om er naar toe te gaan en met mijn camera allerlei foto’s te maken! Dit zal echt niet de laatste event waar ik ben geweest !!! Hopelijk komen er nog meer aan!!

En zijn jullie dit jaar naar de huishoudbeurs geweest?

Liefs ,
Joor

5 gedachten over “Mijn eerste bezoek aan de huishoudbeurs!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *