Mijn kledingkast : De geliefde jurkjes!

Vandaag dus deel 2 van mijn kledingkast serie! Zoals ik al zei bij het eerste deel ( Mijn kledingkast : Basics & schoenen ) wilde ik ook een deel 2 maken met mijn jurkjes. Wat leuk om te horen dat jullie het leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn jurken collectie! Nou bij deze dus vandaag zie je mijn jurkjes!!! Ben je benieuwd ? Nou dan gaan we maar!!!  Here we go!!!

——————————————————–

Maak kennis met mijn jurkjes !

1 ) Mijn geliefde blauw / gehaakte jurkje ( van de New Yorker )  ben ik erg blij mee. Hij zit lekker en ik draag hem vaak op feestjes.
Ik draag hem niet zo vaak over dag op een normale dag.
2 ) Het vogeltjes jurk van de primark! Toevallig heeft mijn zus deze jurk ook!! Ik vind deze jurk erg leuk en kan je goed combineren!
En ik draag deze ook vaak op gewone dagen.
3 ) Mijn bloemetjes jurk ( ja ik hou van bloemetjes printen! ) van de C&A . Deze is ook erg leuk om te dragen in de lente ..

4  ) Deze spijker jurkje ben ik niet zo blij mee… ik draag deze niet zo heel vaak. Maar ik kan deze wel prima combineren met een blauwe vest of een zwarte jacket. Ik zit nog erover na te denken om dit jurkje weg te doen….
5 ) Dit blauw / zwarte jurkje heb ik gevonden bij de Esprit . Ben er enorm blij mee en ik vind het zo leuk om te dragen. Deze jurkje draag ik vaak ook op feestjes / verjaardagen.
6 ) Dit rode geweldige jurkje van de New Yorker was ik meteen verliefd op toen ik hem zag hangen. En hij zit echt geweldig!!! Ik ben blij ermee en ik draag dit regelmatig!!

7 ) Mijn laatste aanwinst is deze GEWELDIGE UILENJURK! <3 OMG ik ben echt in HEAVEN! Ik hou van Uiltjes en wanneer ik deze zag hangen ( een van de kraampjes bij waterlooplein in Amsterdam ) nam ik hem meteen mee..
8 ) Mijn andere liefde is deze rozen jurk. Deze zal je vaker voorbij zien komen!! Ik ben er gek op!!
9 ) Dit jurkje heb ik samen met I gekocht in Duitsland. Ben er heel blij mee en zit erg lekker!

10 ) Deze roze jurkje heb ik in 2011 gekocht toen ik voor het eerst naar de forever 21 ging in Londen. Ik zag deze hangen en ik was meteen verliefd. Dit jurkje draag ik vaak bij feestjes.
11 ) Dit jurkje heb ik bij de outlet in Roermond gekocht. Ik vond hem echt een ‘ Joor ‘ jurkje. En was maar niet zo duur.
12 ) Ik hou van stippen en zo ook dit jurkje!!! Met een zwarte leren jacket en zwarte pumps kan je het prima combineren!

13 ) Dit jurkje heb ik gekocht toen mijn oudste broer ging trouwen. Helaas pas ik niet meer in dit jurkje. Het is maat S … Misschien dat ik hem ergens op marktplaats zet of een weggooihoek op Facebook.
14 ) Haha ik had dit zwarte jurkje gekocht bij de H&M. Wanneer ik thuis was bleek nou net dat het een ‘ mama jurk ‘ was. Oops! Maar ach ik vind hem leuk!!
15 ) En als laatste dit zwarte toffe jurkje …

————————————————————

Dat waren mijn jurkjes! Misschien zal je wel denken dat zijn er weinig … Ik ben dol op jurkjes en ik wil graag meer jurkjes hebben maar ach het geld rolt niet vanzelf… helaas!!! En nu is het een vraag aan jullie :

1 ) Wat vinden jullie van mijn jurkjes ? / heb je een favoriet tussen zitten ?
2 ) Vinden jullie het leuk om een van deze jurkjes als OOTD Te doen ?

liefs ,
Joor

46 gedachten over “Mijn kledingkast : De geliefde jurkjes!”

  1. Wat een leuke jurkjes! Ik draag nooit jurkjes. Alleen maxi jurken in se zomer. Ik zou t leuk vinden als er ootd’s met jurken komen hoor 🙂 Ik vind de vogeltjesjurk vd primark het leukst!

  2. Wat een leuke jurkjes! Ik draag nooit jurkjes. Alleen maxi jurken in se zomer. Ik zou t leuk vinden als er ootd’s met jurken komen hoor 🙂 Ik vind de vogeltjesjurk vd primark het leukst!

  3. Ik vind helemaal niet dat je weinig jurkjes hebt; ik vind juist dat je er veel hebt! Zelf heb ik niet zoveel jurkjes, maar ik draag ook vaker broeken. Ik vind de rozenjurk en de bloemetjesjurk erg gaaf! Die waar je laatst een ootd van maakte, stond je ook goed!

  4. Ik vind helemaal niet dat je weinig jurkjes hebt; ik vind juist dat je er veel hebt! Zelf heb ik niet zoveel jurkjes, maar ik draag ook vaker broeken. Ik vind de rozenjurk en de bloemetjesjurk erg gaaf! Die waar je laatst een ootd van maakte, stond je ook goed!

  5. Tjonge, je heb leuke jurkjes, zelf draag ik weinig een jurkje, ( heb er 2) meer niet…mijn voorkeur gaat toch uit naar het roze jurkje (10), maar het jurkje met de horizontale strepen vind ik wel ontzettend leuk en opvallen…, dus die 2 vind ik het leukste…

  6. Tjonge, je heb leuke jurkjes, zelf draag ik weinig een jurkje, ( heb er 2) meer niet…mijn voorkeur gaat toch uit naar het roze jurkje (10), maar het jurkje met de horizontale strepen vind ik wel ontzettend leuk en opvallen…, dus die 2 vind ik het leukste…

  7. Oh ik vind die blauwe van de New Yorker en dat zwarte jurkje uit Duitsland echt het allerleukste! Ik draag zelf nooit jurkjes maar zou het echt eens moeten gaan doen..

  8. Oh ik vind die blauwe van de New Yorker en dat zwarte jurkje uit Duitsland echt het allerleukste! Ik draag zelf nooit jurkjes maar zou het echt eens moeten gaan doen..

  9. De meeste vinden dat ik al veel jurkjes heb, maar dit zijn er nog veel meer! Dat blauwe en rode jurkje van de New Yorker vind ik echt heel leuk! New Yorker heeft vaker van die leuke jurkjes met kant 🙂

  10. De meeste vinden dat ik al veel jurkjes heb, maar dit zijn er nog veel meer! Dat blauwe en rode jurkje van de New Yorker vind ik echt heel leuk! New Yorker heeft vaker van die leuke jurkjes met kant 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *