Mijn mooiste pagina’s uit mijn Bullet journal!

Tegenwoordig is het maken van je eigen Bullet Journal aardig populair en ik zie bij vele mede bloggers dat ze ook aan deze creatieve manier aan de slag zijn gegaan. Ik ben zelf sinds ik in 2016 ziek ben geworden aan de gang gegaan met deze super toffe hobby. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete en mooiste pagina’s zien van mijn bullet journal 2018! 🙂

Ik heb besloten aan het begin van mijn bujo een eigen bucketlist van 2018 te maken en een 2018 wishlist. Deze pagina’s vond ik via pinterest en vond ze zo leuk dat ik besloot om deze na te tekenen en een twist eraan te geven. Hij is nog niet helemaal vol maar dat komt nog wel. Zodra ik wat weet schrijf ik het op. Vind het tot nu toe goed gelukt!

Rechts zie je mijn begin pagina van Februari. Vond het erg leuk om te doen. Deze heb ik nagetekend van pinterest. Ik vind het zelf leuk om na te tekenen en dit maakt mijn bullet journal wat gezelliger. Links is mijn favoriete dingen pagina van januari. Dit wil ik elke maand gaan doen. Leuk om elke maand terug te kijken naar de leuke momenten. Ik heb foto’s op sticker laten drukken via de hema.

Deze pagina vind ik super leuk! Links zie je mijn mood tracker en rechts mijn habbit tracker. Dit is voor de maand maart. Ik vind het leuk om dingen bij te houden. Op het innerlijke gebied en ook op mijn gewoontes wat ik altijd doe per dag.

Als laatste ben ik zo blij en trots op deze twee pagina’s! Ik ben nu ook bezig met knutselen met al mijn washtapes. Ik werk altijd wat voorruit en dat vind ik wel erg fijn. Ik vul niet alvast dingen in dat doe ik pas eind van de maand.

——————————————————————-

En wat vind je van deze pagina’s ?

Doe jij ook mee aan de bullet journal ?

Liefs ,
Joor

p.s Volgende week tips van mij qua boeken wat je kan gebruiken voor de bullet journal! 

Eén gedachte over “Mijn mooiste pagina’s uit mijn Bullet journal!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *