Mijn wenslijst voor de DM!

In april ga ik samen met mijn familie en vriend een weekend naar Duitsland. Ik verheug me heel erg op dit leuke tripje! Omdat we en met z’n allen in een huis gaan verblijven en we gaan gewoon naar DUITSLAND! Want ja Duitsland heeft natuurlijk de DM ! En ik moet daar zeker in de dagen dat ik in Duitsland verblijf even een bezoekje  ( of meerdere ! ) wagen aan de DM. Dus ik dacht waarom ga ik geen lijstje maken met de dingen die ik graag wil hebben in de DM ? Naast het shoppen gaan we denk ik ook gewoon andere dingen doen ( zoals wandelen , spelletjes spelen etc. ) . Maar voor vandaag laat ik jullie graag de dingen zien die ik zo graag wil kopen in de DM! En ja ik kan haast niet wachten totdat het zo ver is om naar Duitsland te rijden! 🙂

———————————————————————-

Zoals jullie weten ben ik dol op  Treaclemoon producten alleen ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd erg veel last had van mijn eczeem en heb toen ( tot mijn groot verdriet ! ) besloten om GEEN treaclemoon producten meer aan te schaffen en alleen maar voor geen parfum  producten te gaan ( zoals Neutral ) . MAAR…………….Ik ga voor jullie mijn lieve lezers een leuke product scoren die ik dan via mijn blog gaat verloten! 🙂 Heb je een favoriet van Treaclemoon ? Laat het even weten in de reacties !!! Binnenkort ( na mijn tripje in Duitsland ) komt de winactie!

Vorig jaar was ik voor het eerst in de DM in Duitsland en vond ik in de winkel dat de Essie lakjes ook te koop waren en nog goedkoper dan hier in Nederland! Dus ik dacht bij mezelf waarom neem ik ook niet een paar lakjes mee als ik er ben? . Ik wil eigenlijk voor een kleur gaan wat uit mijn comfort zone is. Dus misschien een blauwe of bruine of een groene. Qua kleur ben ik er nog niet over uit.
Als jullie nog een leuke tip weten welke kleur ik moet meenemen laat het onder de reacties maar weten! 🙂

Ik zit hier aan erg te twijfelen om iets van mee te nemen maar ik ben bang dat ik straks als ik in de DM sta niet iets ga meenemen i.v.m. mijn eczeem. Maar ik wilde wel iets voor jullie meenemen! Haha het word dan misschien wel een verwen pakket! 🙂 Mag wel af en toe mijn lezers verwennen. Hebben jullie een favoriet van Balea ?

—————————————————-

Wat kopen jullie graag bij de DM ? En wat zijn jullie favoriete Balea & Treaclemoon producten?

Liefs ,
Joor

18 gedachten over “Mijn wenslijst voor de DM!”

  1. Super nice! Ik wil ook, haha. Gelukkig woon ik 30-45minuten van Duitsland en de DM. Mn ouders maar even lief aankijken, haha. Ik wil sws de nieuwe geur bij Treaclemoon kopen (cacao), daarnaast moet ik weer shampoo, douchegel, watten, etc meenemen want mn back-up is bijna op. Balea heeft ook producten voor de gevoelige huid, misschien dat je daar wel tegen kan. Zou ik zeker even naar kijken als je er bent!

  2. Ik heb toevallig vandaag een shoplog van de DM online, komen er regelmatig omdat we vlak bij de grens wonen. Hoop dat je wat leuke items voor jezelf kunt scoren 🙂

  3. Wat leuke producten zijn het. Is de DM een goed koop winkel of wat is het voor soort winkel. Ik zelf ken het niet, nog nooit in Duitsland geweest.

  4. Super leuk dat je naar duitsland gaat ik wil binnenkort ook weer gaan! Ik koop altijd veel producten van balea en daarnaast wil ik ool die concealer met zon sponsje van loreal? Aanschaffen diegene die ook al die beautybloggers hebben haha. Ik krijg van treaclemoon uitslag heb mijn flessen ook weg moeten doen:( super lief dat je iets meeneemt voor je volgers❤

  5. Ik snap het helemaal, DM is zo leuk! Ik heb een shoplog online staan van de DM (wel van december nog) en mijn shoptips voor Duitsland, wie weet heb je daar wat aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *