Music of the month * speciale editie ! *

Zoals jullie weten ben ik echt helemaal dol van muziek en luister ik elke dag muziek.  Ik leer en ontdek via blogs , Spotify en andere social media nieuwe muziek en artiesten kennen. En uiteraard deel ik met jullie weer nieuwe of wat oudere muziek met jullie!!! Ben je benieuwd? Scroll dan naar beneden!! Vandaag een speciale editie!! Want ik laat jullie een paar te gekke albums zien wat in 2015 is uitgekomen!! En die wilde ik met jullie delen!! Je kan ze allemaal vinden op Spotify! En deze editie is de laatste voor 2015!

Little Mix kwam in november met hun nieuwe cd.  Ik was al fan van ‘ Black Magic ‘ maar was ook stiekem nieuwsgierig naar hun cd! Toen zag ik ze op Spotify en ging het luisteren. Wauw wat een geweldige cd!! Super leuke nummers! Mijn favoriete nummer is toch wel  I won’t  en Love me like you . Ik zou zeggen als je op zoek bent naar een leuke cd check deze dames!! Ze zijn erg leuk!! Cd is erg vrolijk!!!

OMG! Ik kon echt niet wachten totdat 5 seconds of summer met hun nieuw cd kwam! En nee ik ben niet zo’n hysterisch fan van deze band 🙂 Maar ik werd wel HEEEEL enthousiast van het nieuwe cd! En vooral Hey Everybody vind ik zo GEWELDIG! Bijna alle nummers vind ik echt geweldig! She’s kinda hot is ook echt een heerlijk nummer!! Het nummer ‘Airplane ‘ is misschien wel toch mijn favoriete nummer van het album. Hou je van rock / pop dan moet je vooral 5SOS hun nieuwste cd luisteren! EEN AANRADER!!!

Plain White T’s ken je misschien nog wel van het nummer ‘ Hey there delilah ‘ of  Hate (I Really Don’t Like You) . Ze zijn weer terug met een nieuwe cd genaamd ‘American Nights ‘. Ik was al fan van ze maar vond deze cd ook erg goed!! Mijn favoriete nummer van deze album is toch ‘Time to move on ‘.  Heel toepasselijk hoe mijn jaar 2015 is gegaan.

En als laatste wilde ik toch de nieuwste cd van One Direction laten zien. Ook al gaan ze in maart volgend jaar ieder z’n weg. Nou ja pauze ! Haha en ja ik ben een fan van ze maar ze verdienen wel een fijne pauze aangezien ze de afgelopen jaren druk bezig geweest met hun muziek , Zayn is uit de band gestapt etc. Ik vind hun cd wel even wennen maar hoe langer ik er naar luister hoe leuker ik de cd vind! Tot nu toe vind ik ‘Oliva , End of the Day , Hey Angel ‘ erg leuk!!!

————————————————-

En hebben jullie een leuke album / cd wat jullie grijs draaien ? Of erg leuk vinden op het moment ?

Liefs ,
Joor

5 gedachten over “Music of the month * speciale editie ! *”

  1. Oeh, ik was vroeger best wel fan van One Direction, tegenwoordig niet meer zo heel erg. Maar dankzij hen heb ik wel Ed Sheeran ontdekt & zijn nummers draai ik echt grijs <3 Daarnaast heeft Little Mix echt hele vrolijke muziek, maar het nieuwe album ken ik nog niet, toch maar eens luisteren zo te lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *