No buy challenge 2015!

Zoals misschien sommige het weten besloot Madeleine een Nobuy Challenge 2015 op te starten. Ik dacht hé dat komt mooi uit! Ik ga ook meedoen!! Maar dat was voordat ik naar Rockwerchter ging en tja ik ga daar niet op een houtje zitten en geen geld uit geven. Dus ik dacht ik besloot om na Rockwerchter te beginnen met deze challenge! Is wel goed voor mezelf aangezien ik de huur moet betalen ( wat nu hoger is ) , helaas geld terug moet betalen elke maand ( stomme PGB! )  en mijn rekeningen moet betalen. Dus vanaf vandaag ga ik echt beginnen!! Aangezien ik de week nadat ik terug was van Rockwerchter nog boeken en tijdschrift en cadeau gekocht heb voor me vriend..

Mijn regels voor deze NoBuyChallenge 2015

  1. Geen kleding , boeken , dvds , make-up kopen
  2. Cadeaus zijn wel toegestaan om te kopen voor iemand anders
  3. Boodschappen doen mag want ik krijg elke week boodschappen geld
  4. Deze challenge een maand lang volgen en kijken of ik het vol kan houden
  5. Niet te veel stappen / concerten bezoeken wat geld kost ( thuis zitten is ook niet erg voor een keer! )

Ik begin deze challenge op vrijdag 17 juli en ik wil het een maand volhouden tot maandag 17 augustus 2015!!

En hebben jullie wel eens een Nobuy challenge gedaan ?

liefs ,

Joor

13 gedachten over “No buy challenge 2015!”

  1. Spannend! Veel succes met de challenge! Ik wil het al een hele tijd doen, maar er komt altijd wel iets tussen. In augustus ga ik steeds dagjes weg met mijn vriend en shoppen met mijn ouders en zus dus dan ga ik er ook niet mee beginnen en in september ga ik misschien op vakantie. Maar ik denk dat ik er dan in oktober/november mee ga beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *