Nog een maand en dan ben ik jarig!

Precies vandaag over een maand wordt ik alweer 26!! En ik zit nu al te bedenken of ik het wel ga vieren ja of nee.
Heb je dat ook ? wanneer je bijna jarig bent en je niet weet of je het gaat vieren ja of nee? . En wie je gaat uitnodigen en wat je gaat doen etc.? .

Op 20 november wordt ik 26 en ik heb helemaal geen zin om het grootst te vieren. Dus ik zit maar te bedenken om maar een kleinschalig te houden en een handvol mensen maar uit te nodigen thuis om lekker te komen eten en te drinken. Waarom ik geen zin heb om mijn verjaardag te vieren is misschien ook mijn leeftijd. Na jaren te hebben gevierd vindt ik het toch fijn om met een paar mensen te gaan vieren. Ik ga wel 2 dagen na mijn verjaardag met twee vriendinnen en mijn vriend uit eten bij de mol in Delft. De mol is een middeleeuws restaurant waar je alles met je hand moet eten en je hebt daarnaast ook een hofnar aan je tafel die de hele avond jij en je gasten gaat vermaken. Daar heb ik wel onwijs veel zin in! En ben erg benieuwd naar dat!!

De Mol in Delft

Daarnaast had ik afgelopen zaterdag ( 19 oktober ) een verjaardag van een van mijn beste vriendinnetjes ( Marielle en haar vriend vierde samen hun verjaardag ) . Ik was er overdag omdat ik in de avond moest werken helaas. Maar het was echt super gezellig! En natuurlijk een aantal toffe foto’s gemaakt!! Hieronder een paar foto’s !!!!

Mijn party / werk outfit... Tommy hilfinger shirt en schoenen!
Mijn party / werk outfit… Tommy hilfinger shirt en schoenen!

20141018_182825 20141018_182839 20141018_183028

Liefs ,
Joor

6 gedachten over “Nog een maand en dan ben ik jarig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *