Oh help wat moet ik dragen met kerst?

Lieve Lezers ,
Het is volgende week al weer kerst! Wat gaat de tijd hard hé ? ..
Vandaag iets anders dan dat je van me gewend bent. Want ik zit nog steeds in een dilemma  van wat ik nou aan moet gaan trekken met kerst.
Hebben jullie dat ook ? Of weten jullie wat je gaat aantrekken met kerst?
Daarom vraag ik jullie hulp om te oordelen en te kiezen welke Jurk ik zal dragen op de kerst dagen!
Dat zou echt super fijn zijn!!! Hieronder de drie jurkjes die ik gekozen heb!!!

——————————————————————————————

Dit zijn mijn drie jurkjes die wel geschikt zijn voor de kerst dagen…. Alleen ik weet echt nog niet welke ik aan moet trekken!
Dus wat vind jij ? Laat me het weten via de reacties!
Heel erg bedankt alvast !!!!
Liefs ,
Joor

47 gedachten over “Oh help wat moet ik dragen met kerst?”

  1. Ze zijn erg mooi, maar ik vind dat het er aan ligt waar je heen gaat en wat je gaat doen met kerstmis….Als mijn kinderen komen, ben ik blij dat ze komen, ook al komen ze binnen in hun Onesie, maakt mij niets uit…Een ander verhaal word het als we ergens iets gaan eten…Ik zou zelf kiezen voor de eerste, die kleur vind ik het leukeste…

  2. Ik weet niet wat het leukst bij jou staat, dus dan vind ik het moeilijk om te kiezen … en nog moeilijker als je ze alle 3 leuk vindt…
    Maaaaar, ik zou voor het middelste jurkje gaan. Ik vind blauw echt een mooie kleur en ik denk dat die jou echt chique staat! Succes met kiezen 😀 xx

  3. Gefeliciteerd je staat al een stap verder dan mij! Ik moet mijn zoektocht nog starten naar het ideale kleedje! Als ik echt zou moeten kiezen zou ik het eerste zeggen! Maar waar voel jij je het beste in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *