Oh jee daar gaan we weer! 

Afgelopen week was echt een ramp. Ik belandde op dinsdag in het ziekenhuis ivm heftige pijn. Op dinsdag middag lag ik op de zaal en werd woensdag eind van de middag naar de ok gebracht en werd via een kijk operatie mijn galblaas verwijderd. De dag erna mocht ik naar huis en kon het herstellen beginnen! Nu hopelijk geen bezoekjes meer van het ziekenhuis en straks hopelijk weer kunnen werken en andere dingen kunnen doen! 

Ondanks de kijkoperatie wil ik meer Letten op de vetten wat ik binnen krijg. En op meer gezonde voeding! ik wil zelf ook als het weer 100 % gaat met mij meer recepten maken en zo. Ook hebben mijn vriend en ik besloten om twee cavia’s in huis te nemen! Maar we gaan pas cavia’s nemen als ik weer ga werken en mezelf 100 % voel.

Ook ben ik al verschillende outfits van mede bloggers aan het verzamelen voor een leuke ootd wat waarschijnlijk eind oktober / half november online komt. En ik heb via mijn blog cursus twee kaartjes gewonnen voor een blog event voor volgend jaar!  

Verder ben ik begonnen aan the vampire diaries op Netflix en probeer ik mijn boeken te lezen. En voor de rest moet ik nog rustig aan doen. Het is maar 3 dagen geleden ! Mijn rechter schouder doet nog pijn en de pijn in buik zwakt gelukkig wat af. Ik probeer ook stukjes te lopen en genoeg water en thee te drinken!  Sorry dat ik soms niet reageer op jullie blogs maar daar komt zeker verandering in! 

En hoe gaat het met jullie? 

Liefs joor

13 gedachten over “Oh jee daar gaan we weer! ”

  1. He bah! Wat ontzettend naar! Gelukkig ben je nu weer lekker thuis en knap je weer op. Ik ben de afgelopen dagen ziek thuis geweest: amandel ontsteking. Ook geen pretje maar ik denk dat jij het van me wint (al is dit nou niet iets waar je bij wilt winnen ;)). Heel veel beterschap!

    En wat leuk, twee cavia’s! Zulke leuke beestjes!

  2. Heel veel beterschap, het zit allemaal niet mee lees ik de laatste tijd wel. Ik hoop echt dat het vanaf nu weer de goede kant op gaat, en dat je zult genieten van het kleins. Knuffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *