OOTD : African Style!

Lieve lezers / volgers van me !!!

Vandaag weer een nieuwe OOTD! Vrolijk Pinksteren trouwens !!!  Ik had afgelopen zaterdag geshopt met mijn vriend en heb wat aantal leuke dingen gekocht waaronder dit setje!!! De foto’s zijn gemaakt in de achtertuin van mijn ouders!! Ik vond het een mooie locatie om Outfit foto’s te maken! Ik had speciaal voor deze shoot ook mezelf even opgemaakt! Ik ben erg dol op mijn nieuwe aanwinsten!!!  Ben je benieuwd naar wat ik nog meer heb gekocht ? Laat het met weten in de reacties!!! Hier eerst de foto’s !!!!
Grijze vest : The Lady Sting
Zwarte Disney shirt : New yorker
African Style Broek : C&A
Schoenen : Van Haren

Ik ben echt dol op deze outfit! Het zit lekker en ik ben echt onwijs blij met mijn Disney Shirt! Er zijn nog veel meer andere leuke Disney shirts bij The New  Yorker te vinden! Ze zijn rond de 12 / 15 euro geloof ik!!!
En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

25 gedachten over “OOTD : African Style!”

  1. Wat heerlijk dat je ouders aan het water wonen.
    Ik denk dat jij bij Primark ook goed zou slagen!
    Daar verkopen ze ook veel shirtjes met prints en spotgoedkoop.

  2. Wat heerlijk dat je ouders aan het water wonen inderdaad een mooie locatie om foto’s te maken. Wat een leuke zomerse en comfortabele outfit, leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *