OOTD : De bloemetjes blouse!

Vandaag zie je  hoe ik mijn nieuwe bloemetjes blouse combineer met mijn rode broek. Ik ben echt verliefd op mijn blouse en zit zo heerlijk!!!  En mijn rode broek is nog steeds een van de broeken die ik lekker vind zitten. Draag hem ook graag op mijn werk. Daarnaast heb ik mijn Mini Mouse haarband in mijn haren gedaan en uiteraard draag ik ook op deze foto’s mijn favoriete MAC lippenstiftStar Magnolia ‘.

Zwarte vestje : New Yorker
Bloemetjes Blouse : Street one
Rode broek : Villa
Zwarte laarzen : Kens
Mini mouse haarband : Disneyland Parijs
Lippenstift : Mac – Star Magnolia

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

16 gedachten over “OOTD : De bloemetjes blouse!”

  1. ja de outfit staat je erg leuk…wel een beetje erg girly, girly, maar dat vind ik eigenlijk ook , net als de wat stoerdere outfit ook wel bij je passen….leuke , juist omdat je zulke verschillende outfits laat zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *