OOTD : De geruite blouse !

Vandaag een heerlijke fijne outfit met mijn nieuwe lievelingsblouse! Deze blouse heb ik gekocht in Duitsland.  Ik ben er nog steeds heel erg blij mee. En ik kan het prima combineren met mijn roze all stars en een fijne jeans. Zwart of blauwe jeans vind ik zelf een mooie combinatie! Deze foto’s heeft wederom weer mijn vriend gemaakt! Haha hij maakt bijna altijd foto’s voor de OOTD Artikelen.  Ik heb toevallig ook een paar sieraden aan waaronder een ketting en Pandora armbanden!!!

 
Roze / blauwe geruite blouse  : Primark
Zwarte skinny Jeans : Vera Moda
Roze All stars : Winkel in Dublin
Pandora armband : Juwelier in Naaldwijk
Ketting : Juwelier in Vleuten

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

19 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *