OOTD : De vogeltjes jurk!

Vandaag weer een nieuwe OOTD. Ik draag het meest jurkjes en zo is het ook vandaag.  Heel grappig is dat mijn zus deze jurkje ook heeft!!! Deze jurkje zit lekker en ik voel me prettig erin!!! Ik heb daarbij wat sieraden gecombineerd. De ketting is van de SIX en de Pandora armband is van de juwelier.

Vogeltjesjurk : Primark
Grijze vest : The lady sting
Zwarte panty’s : H&M
Beenwarmers : H&M
Schoenen : Kens
Ketting : Six
Armband : Juwelier

En dragen jullie veel kleding van Primark of komen jullie ook in andere winkels ?

Liefs  ,
Joor

61 gedachten over “OOTD : De vogeltjes jurk!”

 1. Het jurkje is echt geweldig…het staat je ook heel erg leuk…zelf kom ik weinig bij Primark hij zit niet echt in de buurt van waar ik woon ..Toevallig was ik afgelopen weekend in de buurt bij een Primark, en ben even wat gaan kopen…maar tjonge jonge, daar word je toch gillend gek als je daar 15 minuten binnen bent….een compleet slagveld. (alsof ze een stel hysterische cavia;s hebben losgelaten )…Ik heb er wat cosmetica gekocht, maar ik moet eerlijk zeggen, het was zo druk dat ik stalpoten had eer ik aan de beurt was bij de kassa…wat een rij!

  1. Dank je ! Haha ja dat wel.. druk en zo .. maar ik merk als je doordeweeks ( als er geen vakantie is ) gaat dat het wat rustiger is… leuk!!! Ik haal soms ook cosmetica er van daan!

 2. Wat staat het jurkje je goed! Je armband vind ik ook zo’n pareltje! Ik was eerst niet zo’n fan van Primark maar sinds een paar maanden is dat volledig omgeslagen, bij een bezoek vindt ik altijd wel enkele kledingstukken die mij enorm aanstaan. Jammer dat de dichtstbijzijnde Primark in Brussel is en dat is echt een eindje rijden van bij mij thuis.

  1. Dank je wel meid! 🙂 Ja daar ben ik ook erg blij mee!!!! Awww ook leuk!!! 🙂 wel jammer dat het ver weg is voor jou 🙁 . Misschien in de toekomst dat er een primark in de buurt komt bij jou 🙂

     1. Ik koop niet zo heel vaak eentje voor mezelf maar dat komt omdat het best duur is zoals je zelf al zei! maar vaak vraag ik het voor mijn verjaardag of met sinterklaas… Ook heb ik een bedeltje gekregen voor mijn examen enz… 😀

     2. Oké … dan ben ik niet de enige die niet vaak er eentje koopt…. ivm de prijs… Oh dat is altijd wel leuk om te vragen voor e verjaardag 🙂 … Dat is gaaf!! 😀

 3. Wat een leuke jurk, staat je geweldig!
  Ik heb je blog net ontdekt en je maakt zulke leuke posts!
  Sorry dat moest ik ff kwijt, ik vind de layout van je blog echt geweldig 🙂
  xx Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *