OOTD : Gestreepte top & mijn geliefde short!

Wow wat gaat de tijd ontzettend snel! Vandaag is het alweer 1 augustus! Nog een maand werken en dan heb ik eindelijk vakantie! Ik kijk er zelf stiekem erg naar uit want ik ben zelf dan een paar weken offline met mijn blog en ga ik gewoon heerlijk genieten van alle kleine dingen. Vandaag heb ik voor jullie een zomerse outfit. Een fijne short met een geweldige gestreept shirt. Ik vind deze shirt zo lekker zitten dat ik nog zit te denken om nog een te gaan kopen. En uiteraard zie je weer mijn leuke zwarte sandalen. Deze lopen zo fijn!

————————————————


Zwarte witte top : Primark
Short : C&A
Zwarte sandalen : Van haren

Wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs , 
Joor

16 gedachten over “OOTD : Gestreepte top & mijn geliefde short!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *