OOTD : Harry potter!

Vandaag is het alweer de 1ste van februari! Wow wat gaat het toch snel de tijd!! Straks is het alweer heerlijk voorjaar! Ik kan zelf niet wachten op het voor jaar want dan kunnen we heerlijk buiten foto’s maken voor de OOTD! 🙂 Voor vandaag heb ik voor jullie een outfit waar ik heel blij van word. Dit is een van mijn favoriete outfits wat ik graag draag! En ik heb voor deze foto’s mezelf opgefleurd en beetje make-up op gedaan en wat sieraden om. Alleen een half uurtje nadat ik de foto’s heb gemaakt had ik enorm last van me make-up ( ogen gingen prikkelen ) en heb toen maar weer mijn make-up eraf gehaald. Ik vind dit echt enorm vervelend aangezien ik het leuk vind om make-up te dragen en niet dat ik er meteen last van krijg! Maar goed we zijn er voor mijn outfit foto’s !!! 🙂 Wederom zijn deze foto’s gemaakt in onze woonkamer!
Zwarte vest : Primark
Harry potter shirt : Primark
Short : Primark
Zwarte panty : H&M
All stars : Pro
Ketting : Juwelier
Pandora armbanden & ring : Juwelier
Oorbellen : Six

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

21 gedachten over “OOTD : Harry potter!”

  1. Wat een superleuke combi! Ik heb het shirt zelf in bordeaurood en meteen ook maar de trui en een Zwadderich-tas aangeschaft. Helaas is mijn trui al verpruts vanwege een rare vlek, maar ik trek hem toch gewoon aan. Als iemand er iets van zegt, dan zeg ik wel dat ik een slechte les toverdranken heb gehad. 😉
    Heb je al andere merken make-up geprobeerd? Sommige merken irriteren mij ook, terwijl ik andere merken de hele dag zonder problemen kan dragen.

  2. Hihi, en ik maar denken bij de titel van deze post…Joor gaat aan het zwerkballen, en heeft een cape en puntmuts aangeschaft…leuke outfit meis. staat je weer erg goed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *