OOTD : Ik hou van de zomer!

 

Vandaag weer een vrolijke zomerse OOTD! Deze kleding heb ik laatst pas gekocht en ben er zo blij mee!!! En ik heb even zelf de foto’s gemaakt in plaats van dat iemand anders foto’s van mij maakt. Ik heb me make-up ook aangepast aan mijn kleding . En je ziet dus ook op deze foto mijn tattoo.. Ik heb mijn exceem plekken verborgen dus Dont worry je ziet dat niet. ๐Ÿ˜›

Deze outfit had ik ook op instagram gezet ( donderdag 4 juni ) en ik twijfelde om het aan te trekken . In plaats van de slippers had ik op instagram mijn roze all stars aan.ย Maar dankzij jullie lieve reacties op de foto heb ik hetย toch aangehouden en ben toen gaan boodschappen doen. Ik kreeg wel ( voor mij gevoel ) aandacht .. mensen keken naar me.ย  Beetje ongemakkelijk maar toch doorgezet! Ik vind het soms wel even moeilijk om kleding aan te trekken waar ik me zelfverzekerd voel! Ik denk meestal ‘ Wat vinden mensen ervan ? Straks kijken ze me na , of staren ze naar me of fluisteren ze naar elkaar en roddelen over mij etc. Terwijl ik diep van binnen het super leuk vind maar ik moet echt nog de drempel over om over dit gevoel heen te zetten. Kennen jullie dit gevoel ?

Roze top : The Lady Sting
Bloemetjes short : The Lady Sting
Slippers : onbekend
Roze armband : The Six

———————————————————–

En wat vinden jullie deze outfit ? En wat dragen jullie het liefst in de zomer ?

Liefs ,
Joor

25 gedachten over “OOTD : Ik hou van de zomer!”

 1. Tjonge jonge, wat een geweldige outfit…de top is echt onwijs leuk en vrolijk dit soort outfits staan je echt geweldig…Ik ben wel helemaal “in luv” op je schattige top. Dat ongemakkelijke gevoel ken ik best wel, al weet ik dat het echt een kwestie van wennen is, maar echt Joor, als ze naar je keken, was dat echt maar om een reden….je zag er zo goed uit in de outfit….vaker dragen meis!

 2. Wat een onwijs lieve en leuke outfit! Je roze top is zo ontzettend schattig en leuk. Heel herkenbaar wat je zegt over of andere je outfit wel leuk vinden, maar het belangrijkste is wanneer jij je er goed in voelt! Je outfit is gewoon super leuk en fleurig, wellicht zijn mensen jaloers dat ze zo kijken? Zou ook nog kunnen;) Helaas hebben we geen controle over wat mensen denken dus blijf dicht bij je zelf en als jij dit leuk vind is het goed, jij hoort je goed te voelen!

 3. Lieverd
  Wat men ook zegt wat men ook denkt over je..
  ZE ZIJN NIET WAARD!
  Jij bent waardevol en een geweldige schat!
  Don’t let you down on the stupid people!
  Het staat je top!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *