OOTD : Ik hou van Lazy Sunday’s !

Zoals de titel al zegt ‘I love Lazy Sunday’s ! ‘. Vandaag laat ik jullie zien wat ik graag op de Lazy Sunday’s draag. Gisteren hadden we echt een Lazy Sunday en hoefde we nergens heen en konden we bijkomen van een druk weekend. Het liefst draag ik op dagen dat we nergens heen hoeven niet zo veel bijzonders aan. Of gewoon heerlijk een jogging broek en een trui..

Deze outfit zit zo heerlijk !! Lekker oversized trui en een dikke jogging broek. Eronder heb ik gewoon een hemd aan. Heerlijke chill outfit voor een fijne Lazy Sunday. Deze groene trui heb ik trouwens uit Dublin. En ben er nog steeds erg blij mee. De jogging broek is van me vriend ( haha hij weet het dat ik hem vaak draag .. ) en leen hem graag.  En zoals jullie zien mijn haren zijn weer een stuk korter en een donkere kleurtje!!

Groene trui : Dublin
Joggingbroek : komt uit de kast van mijn vriend

En wat dragen jullie het liefst op een lazy Sunday ?

Liefs ,
Joor

12 gedachten over “OOTD : Ik hou van Lazy Sunday’s !”

  1. meestal hang ik op zondag een beetje rond in een flubbershirtje en een net iets te korte jogging broek…het ziet er niet uit, maar o zo lekker warm en relaxed…de trui vind ik als Dublin liefhebster natuurlijk geweldig om te zien

  2. Wat een heerlijke outfit. Het liefst loop ik er elke dag zou bij haha! Zo’n tijd heb ik wel gehad hoor elke dag joggingbroek. Op zondag mag dit gewoon 😉 Lekker chill!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *