OOTD : Lang leve de koning!

Vandaag een speciale OOTD want het is namelijk Koningsdag! De een viert het en de ander misschien juist niet. Ik vind het super leuk om wat oranjes te dragen!
Ik was afgelopen weekend aan het zoeken naar wat oranjes qua kleding maar kon niks vinden in de winkels totdat ik zelf in mijn eigen kast keek en ik deze oranje topje tegen kwam!! YES ik heb hem gevonden!!! Dus ik dacht ik doe hem aan vandaag!!!

Dit is dus mijn outfit voor koningsdag! Met de armband en oorbellen van de webshop ‘Huphollandhip‘.  En mijn geliefde zwarte laarsjes! Ik had mijn zwarte mouwtjes erover heen gedaan want ik wist niet of het warm of koud weer word….

Zwarte mouwtjes : New Yorker
Oranje top : C&A
Blauwe Skinny Jeans : Vera Moda
Zwarte laarsjes: Kens
Armband :Huphollandhip
Oorbellen: Huphollandhip

En wat vinden jullie van mijn outfit ? En wat dragen jullie vandaag aan ?

Fijne koningsdag allemaal!!!

Liefs ,
Joor

36 gedachten over “OOTD : Lang leve de koning!”

  1. Leuke outfit!! Ik vier dit jaar zelf ook geen koningsdag.. Der is hier ook nauwelijks wat te doen. Volgend jaar ga ik een dagje naar het strand heb ik al besloten, weg van alle drukte en lekker een dagje genieten 🙂

  2. Leuke outfit!! Ik vier dit jaar zelf ook geen koningsdag.. Der is hier ook nauwelijks wat te doen. Volgend jaar ga ik een dagje naar het strand heb ik al besloten, weg van alle drukte en lekker een dagje genieten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *