OOTD : Liefde voor deze tuinbroek!

In het artikeltje van maart 2016 liet ik al een foto zien van mijn tuinbroek samen met nog een andere outfit. Nu vandaag staat alleen mijn tuinbroek in de picture. Ik heb een andere shirt eronder gedaan. Eigenlijk vind ik het mooier om een shirt te dragen onder mijn tuinbroek wat tot ongeveer mijn hals gaat. Maar ik vind dit zo ook erg leuk staan. Ik ben nog steeds op zoek nog naar een leuke tuinbroek met zonder gaten bij mijn knieën en zo’n zomer tuinbroek wat kort is. Maar ik vind het nog wel lastig om de perfecte te vinden.

De tuinbroek : H&M
Zwart witte top : Primark
schoenen : Primark

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs , 
Joor 

6 gedachten over “OOTD : Liefde voor deze tuinbroek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *