OOTD : Mijn grijze maxi rok & zwarte stoere jack!

Vandaag weer een nieuwe OOTD! En voor vandaag heb ik weer mijn grijze maxi rok uit de kast gehaald. Ik vind het zelf nog beetje lastig om te bepalen wat nou precies leuk op zo’n rok staat. Ik heb echt eeuwig getwijfeld aan mijn blouse maar toch voor de zekerheid gekozen voor een basic zwart shirt en mijn stoere jack. En als schoenen heb ik weer mijn zwarte hakken gepakt.  En om het helemaal af te maken een leuke ketting.  Op het moment dat ik foto’s ging maken was het mooi weer dus we zijn snel naar buiten gerend ( haha nou ik gewoon lopen ivm mijn hakken ) en snel een paar foto’s geschoten. Deze foto’s heeft mijn vriend wederom weer gemaakt.
Kus voor iedereen die zo ontzettend lief is en zulke leuke reacties plaatsen hier op mijn blog! <3 THANK YOU! En dankzij het kuurtje wat ik heb gekregen van de dokter voel ik me al aardig beter! En omdat jullie zo ontzettend tof zijn heb ik voor volgende week woensdag ( 4 mei ) een winactie gepland.  Je kan namelijk een aantal dingen van de DM winnen!

Zwarte leren jasje : C&A
Zwarte basic shirt : Forever 21
Maxi grijze rok : Primark
Ketting : Juwelier
Zwarte hakken : Van Haren

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

5 gedachten over “OOTD : Mijn grijze maxi rok & zwarte stoere jack!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *