OOTD : Mijn minions shirt & 2e hands rokje!

Yes het is weer maandag en dus tijd voor een nieuwe OOTD. Ik kwam een tijdje achter dat een bepaalde kledingstukken in mijn kast erg leuk op elkaar stonden. Ik vind het super leuk om weer nieuwe combinaties te maken van de kledingstukken die ik in mijn kast heb hangen /liggen. Vandaag zie je een outfit wat ik sinds gecombineerd heb en onwijs blij mee ben. Ik draag het graag!
Ik draag vandaag mijn minons shirt ( ik ben er gek van <3 ) met overheen mijn zwarte leren jasje en daarbij mijn 2e hands rokje en toffe zomer schoenen + een panty! En deze foto’s zijn nog genomen voordat ik naar de kapper ging! 🙂

———————————————————-

Zwarte leren jasje : C&A
Minion shirt : Primark
Gekleurde 2e hands rokje : Vintage winkel in Amsterdam
Zwarte panty : H&M
Zwarte schoenen : Van Haren

En wat vind je van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

7 gedachten over “OOTD : Mijn minions shirt & 2e hands rokje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *