OOTD : Mijn nieuwe 2e hands rok & statement ketting!

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe outfit. Ik hou van de kleur roze en ik draag het regelmatig. Ook ben ik sinds een klein jaartje dol op 2e hands kleding. Langere rokken vind ik helemaal het einde en ik draag het graag op mijn vrije dag. Vandaag heb ik gekozen qua rokken voor een nieuwe die jullie nog zullen zien op mijn blog via een shop log. Ook zie je vandaag mijn hoofd niet op de foto’s omdat mijn hoofd er niet zo echt geweldig zag op de dag dat ik deze foto’s heb gemaakt. Ook wilde ik nog even zeggen dat mijn blog gedeeltelijk is veranderd. Maar ik twijfel nog erg of ik deze lay-out wil blijven houden ja of nee.

Zwarte jasje : C&A
Ketting : Alieexpress
Roze basic shirt : Forever 21
Roze / gele rok : 2e hands winkeltje in Amsterdam
Roze schoenen : Tommy hilfiger

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs , 
Joor

16 gedachten over “OOTD : Mijn nieuwe 2e hands rok & statement ketting!”

  1. Ik vind het leuk. De gebloemde rok is mooi in contrast met het leren jasje. Ik zou hem zelf waarschijnlijk net iets korter maken, omdat ik al heel klein ben en dan mijn dr. Martens of allstars eronder dragen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *