OOTD : Nieuwe broek & vans!

Vandaag weer eindelijk eens een outfit van mij!! Ik ben echt dol op outfits creëren en foto’s maken en artikels te schrijven voor elke maandag maar soms gaan dingen offline anders dan dat je het zou willen. En mijn hoofd is op dit moment nu stuk rustiger geworden en kan ik weer richten op leukere dingen! 😀
In Duitsland heb ik begin deze maand een nieuwe broek gekocht en dat wil ik vandaag aan jullie laten zien!! En uiteraard met mijn nieuwe vans.  Een heerlijke lente outfit.

—————————————-

Zwarte leren jasje : C&A
Grijze top : Primark
Broek : Pimkie
Schoenen : Vans

En wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

16 gedachten over “OOTD : Nieuwe broek & vans!”

  1. Wat een leuke outfit! Kwam je toevallig tegen ergens onder in de reacties. Heb een tijdje geleden je blog al eens bezocht, maar hey wat ben je gegroeid! Leuk om even wat artikelen te gaan bekijken, ben namelijk echt super belabberd en ziek. Even mezelf vermaken. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *