OOTD : Oud & Nieuw!

Zoals jullie vorige week konden zien had ik mijn kerst outfit geshowd hier op mijn blog. Kerst was trouwens erg leuk! Ik heb gewerkt en genoten van de familie ( beide kanten ) . En hoe was jullie kerst dagen? Leuk gehad ?

Vandaag dus een outfit wat ik ga dragen met Oud & Nieuw.  Oud & nieuw ga ik dit jaar gezellig vieren samen met mijn vriend en een van mijn beste vriendinnetje hier.  Heerlijk gourmetten , heerlijk films kijken , spelletjes spelen etc. Ik kijk er nu al naar uit!! Ik heb gekozen voor een van mijn oudste jurkjes die ik heb hangen in mijn kast.

 Gekleurde fijn gebreide vest : H&M  ( deze heb ik trouwens nieuw!  )
Roze jurk : Forever 21
Zwarte panty : H&M
Roze lage schoentjes : Tommy Hilfiger

Ik ben echt dol op deze outfit!!!  Ik ben van plan om de kleuren in deze outfit te gaan zoeken in mijn make-up . En uiteraard ga ik nog mijn nagels lakken. Uiteraard wil ik er zelf wel een beetje leuk bij lopen ondanks dat ik niet weg ga!

En wat vinden jullie van deze outfit ?
Weten jullie al wat je gaat aantrekken met Oud & Nieuw ?

Liefs ,
Joor

22 gedachten over “OOTD : Oud & Nieuw!”

  1. Echt een ontzettend leuke look!!! 😮 ik verblijf met nieuwjaar helaas in het ziekenhuis dus ik draag een lelijke blauw nachtjapon hahahha!! Alvast een gelukkig nieuwjaar! X

  2. wat een heerlijke en feestelijke jurk, dit soort sprekende kleuren vind ik je altijd zo mooi staan en zo heerlijk bij je passen….mooi om naar te kijken….alleen het dragen is al een feestje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *