OOTD : The Beatles!

Omdat ik gek ben op the Beatles vandaag dus een outfit met mijn lievelingsshirt als OOTD! Samen met mijn stoere zwarte jack en mijn geweldige sterrenbroek en zwarte laarsjes vind ik persoonlijk een van mijn favoriete outfits!!  En mijn ster renbroek zit zo lekker!!!

Zwarte leren jas : C&A
sterren broek : Pieces
Beatles shirt : Primark
Zwarte laarsjes : Kens

Wat vinden jullie van deze outfit ?

Liefs ,
Joor

49 gedachten over “OOTD : The Beatles!”

  1. Hey wat leuk! Ik heb dat shirt zelf ook en ben ook helemaal gek op The Beatles. Ik heb 7 shirts, bijna alle platen, twee posters, een plectrum 4 boeken en 2 kaarten van de the beatles. Ook ben ik naar het tribute concert geweest van ze en heb ik alle films gezien. Verder zit ik in een beatlemaniac-app en heb ik een fan-account. Jeetje, ik ben echt gek ;). Leuke outfit iig, zelf zou ik heb met een hoge rok dragen of een hoge broek, maar dat is mijn smaak!

  2. Hey wat leuk! Ik heb dat shirt zelf ook en ben ook helemaal gek op The Beatles. Ik heb 7 shirts, bijna alle platen, twee posters, een plectrum 4 boeken en 2 kaarten van de the beatles. Ook ben ik naar het tribute concert geweest van ze en heb ik alle films gezien. Verder zit ik in een beatlemaniac-app en heb ik een fan-account. Jeetje, ik ben echt gek ;). Leuke outfit iig, zelf zou ik heb met een hoge rok dragen of een hoge broek, maar dat is mijn smaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *