OOTD : Vakantie setjes!!

Vandaag laat ik jullie mijn outfits zien wat ik op de vakantie droeg!! Ik ben zelf in de vakantie niet zo bezig om alles bij elkaar te rapen en ik kies zelf op de vakantie vaak outfits wat comfortabel zitten en ik droeg tijdens de vakantie ook geen make-up. Ik ben in de eerste week naar Disney Geweest en de tweede week naar Duitsland geweest en daarbij liepen we heel erg veel dus ik wou geen rokje of jurkje aan doen aangezien het niet praktisch was,. Maar goed genoeg gepraat !!! Hier zijn mijn outfits!!!!

Disney Outfits

Dit zijn mijn outfits wat ik droeg in Disney. Het was erg leuk trouwens hoor Disney!! Maar we liepen ongelooflijk veel en daarom besloot ik om gewoon een comfortabele broek en shirt en mijn All stars aan te trekken. En ik heb mijn Mini Mouse oortjes op me hoofd! Wat vind ik die zo leuk!!! Mijn All stars waren mijn beste vrienden in Disney!!! En gelukkig was het erg mooi weer en konden we zonder jas in het park lopen!!

Weekje Duitsland

Wederom in Duitsland hebben we veel gelopen / geklauterd en daarom leek het me ook niet fijn om een rok of jurkje te dragen. Dus  ik heb eindelijk in mijn vakantie alleen maar broeken gedragen!! Ik miste wel mijn jurkjes / rokjes.  Mijn sterrenbroek ben ik nog steeds heel erg blij mee en zit ongelooflijk lekker!! En mijn driekwarts spijkerbroek van de primark zit nog steeds als gegoten!!! Heerlijk!!! Met een shirtje / zwart jasje erover heen had ik het niet koud.

————————————————————–

Wat vinden jullie van mijn vakantie outfits ? En wat dragen jullie het liefst op vakantie ?

Liefs ,
Joor

20 gedachten over “OOTD : Vakantie setjes!!”

  1. heerlijke relaxte outfits, zelf draag ik ook altijd een makkelijke outfit als ik naar zoiets als disney ga, tenslotte moet je wel kunnen zitten en doen wat je wilt zonder er op te hoeven letten hoe je eruit ziet….relax!…disney is echt zo onwijs leuk, ik vond het echt geweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *